This Page

has been moved to new address

Khasiat Benefiber | FREE Sample

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Khasiat Benefiber | FREE Sample

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

15 January, 2011

Khasiat Benefiber | FREE Sample

Benefiber. korang mesti ada yang dah tau kan?
haaaa.. yang botol hijau tu...
yang ada masuk iklan nuffnang dulu tu.. 

Aku ada klik dan isikan kat FREE sample. Sebulan lebih jugak laa baru sampai Putrajaya nih.. hehehee
Takpe, benda FREE. kata nak try kan..


Ni laaaa dia Benefiber
Benefiber dah sampai ke alamat rumah aku.. :)


Ada dua sachet untuk sample.

aku campur dalam air jus oren. peergghhh
Haaaa.. korang dah try? kalau tak try lagi klik laaaa kat BENEFIBER.
tak rugi kalau mencuba.. :)

Labels: , , , , ,

6 Comments:

Blogger NaD said...

daa dapat jugak . tapi ta try lagi . heeehe :D

Saturday, January 15, 2011 2:33:00 PM  
Blogger KiD said...

nad bila nak try..? hehehee

Saturday, January 15, 2011 3:34:00 PM  
Blogger ::nuRuLaDHar:: said...

bawu tawu tentang ni..huhu =.=' apekah?

Saturday, January 15, 2011 7:23:00 PM  
Blogger KiD said...

perisa tambahan untuk kesihatan!! :)

Saturday, January 15, 2011 7:59:00 PM  
Blogger aNaYaNa said...

owh..nak sehat pon kena ada perisa eyh..hehehe

Sunday, January 16, 2011 2:11:00 PM  
Blogger KiD said...

hehehe.. perisa tambahan.. ekekeke

Monday, January 17, 2011 1:14:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home