This Page

has been moved to new address

Menara TM Bergegar

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Menara TM Bergegar

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

26 November, 2010

Menara TM Bergegar

25/11/2010

Seperti biasa aku pergi kerja pada sebelah petang minggu ni.
Dan petang tu, aku rasa lapar giler la pulak padahal dah makan tengah hari.
So, aku pun pergi lah mencari-cari makanan yang sesuai.
Nak cari kuih, jauh lak. Dah nak kul 4 petang.
Aku pun singgah kat..


1901..!!!

Aku suka mottonya.. LOVE, PEACE, HARMONY.. 1901 ni kat tingkat -1(macam Lower Ground laa) laa kat Menara TM nih


New York set aje... nyum nyum...

Lepas tu, aku teruskan perjalanan naik ke opis laa. nak naik eskalator je, ada amoi singgah kasi aku.
"abang, kita ada promotion sekarang. Boleh tengok2" pastu kasi aku ni..

Head and Shoulders..!! Kepala dan Bahu..? errrkk.. hehehee

Yang ada kupon RM3 kat belakangnya. Ok gak kan.. sebab aku pakai shaver gillette nih. :)


Lepas tu, aku nak naik ke lif, aku nampak sekumpulan orang pulak tengah tunggu orang keluar lif. Bila orang keluar je. "abang, kakak.. nak cuba perisa baru F&N?" lebih kurang gitu laaa. Aku pun yang nak masuk lif, terus dibaginya. Sejuk2 lagi tu. waaaaahhh.. dapat ayor pulak. hehehee


Tapi serious, air yang dia kasi ni, Teh Epal Ais.. memang sedap beb. Memang patut laa bergegar jap menara TM petang semalam. Aku naik kat Level 40, member-member ramai yang dapat gak. hahahahaaa.. rezeki laaa aku makan dengan 1901. Alhamdulillah..

Yang pasti, kat bawah ni bukanlah menara TM tapi adik beradik dia.. Korang tau ke??? hehehehee


Apakah nama Menara ini?

Labels: , ,

10 Comments:

Anonymous Kancilbiru said...

makk aiii...ni kalau macam ni tiap2 hari mau tak jimat setahun nih...kat menara uitm ni tak dak pulak org nak promote apa2 ekeke...

Friday, November 26, 2010 8:00:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa... untung la dapat ayor FREE.....Lain kali amik gambar ngan diorang kasi promote... sure lepas tue dia kasi baucer banyak2.... ;-p

Friday, November 26, 2010 8:09:00 AM  
Blogger KiD said...

kancilbiru: kalau hari-hari camtu, hari2 laa orang tunggu diorang datang.. wakakakaa

abg man: ingat nak amik gambar, tapi tangan dah sarat pegang macam2.. hahaha.. nanti nak try amik gambar..

Friday, November 26, 2010 8:24:00 AM  
Blogger Lazyf said...

kalo iols teka dpt adiah x?
Menara Berkembar TM...

Friday, November 26, 2010 9:08:00 AM  
Blogger KiD said...

dapat oren..
salah laaa ouls..

Friday, November 26, 2010 9:15:00 AM  
Blogger Hanis Azla said...

bestnya dpt free gift mcm ni..

Friday, November 26, 2010 10:00:00 AM  
Anonymous my-koleksi said...

Jawapannya adalah Menara Annexe 1 and 2 + Bakal hotel Pullman Kuala Lumpur...betul x?? hehehe.

Friday, November 26, 2010 10:32:00 AM  
Blogger KiD said...

hanis : ofcoz laaa.. kalo boleh nak borong je.. kekeke

my-koleksi : jawapan anda BETUUUUULLLL..!!!! weh bro.. amacam koleksi? aku macam pencen dah laaa.. fokus lain.. hehhee

Friday, November 26, 2010 11:05:00 AM  
Anonymous eiyda said...

menara annexe...selalu dtg sini...my sis kerja situ...;)

Friday, November 26, 2010 11:10:00 AM  
Blogger aurora itu cahaya said...

menara cygal =)

Sunday, July 24, 2011 5:01:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home