This Page

has been moved to new address

Review Transformers 3: Dark of the Moon

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Review Transformers 3: Dark of the Moon

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

29 June, 2011

Review Transformers 3: Dark of the Moon

Baru tadi, aku bersama my brother, ke Screening filem yang dinantikan, TRANSFORMERS 3: DARK OF THE MOON. Walaupun orang ramai dan sibuk pikir kerana tiket habis, sold out termasuk GOLD CLASS, kami rileks aje. Maklumlah dapat tiket dari nuffnang! tq nuffnang.


Kali ini, walaupun tanpa lakonan heroin Megan Fox, filem ini tetap berjaya. Permulaan yang agak memerlukan pemahaman kerana mempunyai hubungkait dengan angkasawan Appolo 11. Sebuah kapal Autobots tercampak di bulan setelah Sentinal Prime dapat menyelamatkan diri.

Kehadiran Sentinal Prime pada mulanya seperti ingin membantu Autobots tetapi pengkhianatannya kepada Decepticon mengundang bencana. Sebuah robot decepticon yang hebat telah memusnahkan pelusuk bumi. Decepticon mempergunakan Sentinal Prime untuk mewujudkan dunia baru untuk Cybertron.

Errrmmm... kali ini aku tengok, tak banyak geng decepticon ditonjolkan, tetapi lebih kepada autobots. Optimus Prime dan Bumblebee memang hebat dan menjadi penyelamat sehingga akhirnya Optimus Prime berlawan menggunakan satu tangan. hadoooiihhh.. dan.. oooppss.. ada unsur freemason dalam transformers 3? check it out masa Sentinal Prime mula-mula nak hidupkan teras. :p

Dan nak dijadikan cerita, rezeki aku dan abangku berganda-ganda kerana kami memenangi DUA (2) TIKET TRANSFORMERS 3 lagi masing-masing. Ooooppss.. aku nak kasi kat wife yea.. Nyaris aku menang tshirt transformers limited edition tapi orang tu kata sebab aku dah menang dah. hahahaha..

Ni laaa yang ada.. dua tiket transformers 3 lagi dan sticker kete. Yasmin hani, harith iskandar dan suki pun ada tengok screening awal ni. Tapi diorang tengok 3D punya.. hehehee. orait, kepada sesiapa yang tak tengok lagi, bersabar aje laah yea kerana tiket memang sold out.

Korang nak menang hadiah lagi? baik klik >>SINI<< yang banyak hadiah!!!

Labels: , , ,

13 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

Thanks for the ticket...next time kalau menang tiket WAJIB ajak abang lagi tau !!!! hehehehe

Wednesday, June 29, 2011 2:56:00 AM  
Blogger Dhiya Fariza said...

Aiseh dah keluar ke. Hadoyaih!

Wednesday, June 29, 2011 5:29:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

pergh,dapat tiket free lagi.memang syok lah.huhu. dah la citer transformer ni dok tunggu

Wednesday, June 29, 2011 8:44:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

ada tiket free campak2 lah ye.. heheeh

Wednesday, June 29, 2011 9:02:00 AM  
Blogger ken said...

gonna watch it soon! :)

Wednesday, June 29, 2011 10:47:00 AM  
Blogger saiazuan said...

the best movie sofar :D


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Wednesday, June 29, 2011 2:03:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

tuuu diaaa..kid dgn berlagaknya review Transformer 3 mentang2 eh dpt tiket free, berbaloi2..congratz bro!
meh baca sapa amik telur nie berdosa

Wednesday, June 29, 2011 6:21:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: insyaAllah.. kalau ada rezeki kita, tak kemana dikejar.. hehehe.. ameeenn

Wednesday, June 29, 2011 9:17:00 PM  
Blogger KiD said...

dhiya: daaah.. ramai yang dah tengok.. woohooooo

wan: biasa laaa sambutan luar biasa...

Wednesday, June 29, 2011 9:18:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: hehehe.. bro kan tengah berpantang.. :)

Wednesday, June 29, 2011 9:18:00 PM  
Blogger KiD said...

ken: must check it fast yaaaa

Wednesday, June 29, 2011 9:18:00 PM  
Blogger KiD said...

saiazuan: yeaaahhh.. memang transform!!

Wednesday, June 29, 2011 9:20:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: hehhehe.. saje je nak aksi geram,.

Wednesday, June 29, 2011 9:20:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home