This Page

has been moved to new address

Blogger Paling Muda Ke Office Nuffnang Menang TIKET TRANSFORMERS!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Blogger Paling Muda Ke Office Nuffnang Menang TIKET TRANSFORMERS!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 June, 2011

Blogger Paling Muda Ke Office Nuffnang Menang TIKET TRANSFORMERS!

Aisshh.. korang terkejut tengok tajuk ni? korang tak percaya meh? baby berumur 7 bulan dari Putrajaya akhirnya sampai ke Office nuffnang di Jalan Yap Ah Shak tu. Demi mengambil tiket Transformers yang dimenanginya. yeay!!


Aku sampai time rehat. Nak datang opagi, aku takut jammed. Dah boleh agak kalau pagi2 hujan. Mesti terseksa jiwa raga nak ke KL. Kebetulan jadual aku off day dan nak ambik tiket Transformers yang aku menang buat kali pertamanya dari nuffnang.


Ting tong! ting tong!! time rehat lak ni.. entah ada orang ke tak? haa.. nasib baik ada Miss Tara. Dapat jugak aku collect tiket Transformers 3 ni. Yeeehaaa!! sempat borak-borak kejap sambil aku sampaikan pesan untuk jaga-jaga dengan akaun nuffnang ni. Nak disconnect line nuffnang ni boleh, tapi takkan laa aku nak buat. hehheeh.. Aku dah suruh buat apa yang patut untuk update security nuffnang.  Ini kali kedua aku ke office nuffnang.

Lu Ayahanda ka.. Lu Abang Long ka.. Lu Abang Ngah ka.. ini Transformers gua punya! hahahaha
Yeay!! dapat tiket TRANSFORMERS! Esok, aku boleh pegi tengok dengan hazmanfadzil.com. Mana-mana blogger yang lain yang ada tu.. tegur-tegur laa kalo jumpa ek. Ini filem yang ditunggu tahun ini.. yeeeehaaaaa!!!! eh, apesal tajuk macam tak kena dengan gambar?
_______ Blogger Paling Muda Ke Office Nuffnang Menang TIKET TRANSFORMERS!

p/s: (gantikan ________ dengan "Anak")

AUTOBOTS..!! READY TO TRANSFORM..!! PERTEMPURAN EPIK DI ABAD INI.. OUR WORLD, THEIR WAR..!!!

Labels: , ,

20 Comments:

Blogger hanani said...

wah,siap bawak anak eh g amik tiket.. :) tara ada? dia dah masuk keje ek?

Jom baca ni :Eksklusif pertemuan pertama Jimmy Shanley dengan anaknya Zahrah Shanley..

Jom baca ni :Minuman Bliss, Nestle dipanggil BILIS.. Baik untuk penghadaman..

Monday, June 27, 2011 8:44:00 PM  
Blogger SyUhAdA said...

kcik2 dah pndai g ofis nuffnang ea..
sape la yg ajar..
hehe~

Monday, June 27, 2011 8:45:00 PM  
Blogger OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

wow.. haha... x sabar nk tonton transformers sabtu /ahad ni... pertarungan terakhir kot...

: kecuaian dalam filem KARAK didedahkan, jangan baca kalau belum tonton!
: AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm

Monday, June 27, 2011 8:52:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

selamat menonton

Monday, June 27, 2011 10:19:00 PM  
Blogger Enchik Nine said...

hahaha... nak jugak... :D

my etech9[dot]com @ Enchik Nine

Monday, June 27, 2011 11:19:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: tu laaa keje daddy.. hehee.. tara sorang je ada time rehat

Monday, June 27, 2011 11:50:00 PM  
Blogger KiD said...

syu: heheeh.. daddy dah ajar.. ekekekee

Monday, June 27, 2011 11:50:00 PM  
Blogger KiD said...

orang perlis: haaaa... tunggu tau jangan tak tunggu..

Monday, June 27, 2011 11:51:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: yeaaahh.. terima kasih bro!

Monday, June 27, 2011 11:51:00 PM  
Blogger KiD said...

enchik nine: dapatkan di pasaran panggung wayang,. hehehe

Monday, June 27, 2011 11:51:00 PM  
Blogger Myvitrd said...

wah tahniah bro.. aku dah lama tak dapat tiket free ni.. lagi pon sekarang ni.. dalam pantang tak leh masuk panggung.. hehehe

Tuesday, June 28, 2011 12:06:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa.... nak train ilham jadi blogger muda yea...GOOD2X...

Tuesday, June 28, 2011 12:17:00 AM  
Blogger Hans said...

wahhhhhhh
dapat tiket free
bestnyaaaaaaaaa

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

Tuesday, June 28, 2011 1:16:00 AM  
Blogger KiD said...

,yvitrd: haaa... baik anda berpantang dulu.. lepas ni ok laa.. aku dulu pun macam tu. hehhee :)

Tuesday, June 28, 2011 4:58:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: hahaaaaa.. waris..waris..

Tuesday, June 28, 2011 4:58:00 AM  
Blogger KiD said...

Hans: haaaaa... memang best!!!

Tuesday, June 28, 2011 4:59:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

sejak dapat Ilham ni, memang byk rezeki kid kan.huhu.bagus2

Tuesday, June 28, 2011 8:16:00 AM  
Blogger Matjoe said...

ahaha, dah agak dah mesti si kecik ni

Tuesday, June 28, 2011 11:08:00 AM  
Anonymous juanita said...

Wahhh..hebat2 yer....
Paling mude tu..bakal blogger hebat.

Hai, Mintak tlg ley :)

Vote for it!!!! 100 lucky voters will win a limited edition Blobby plush toy.

http://www.tetikusrusak.net/sapa-nak-bantal-nippon-blobbies-free-angkatt-tangannn/

Tq eh :)

Tuesday, June 28, 2011 1:32:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: rezeki anak..

matjoe: saper lagi kalau tak si kecik tu.. hehehe

juanita: hehehehe.. baru nak belajar blog.. hehehe

Wednesday, June 29, 2011 9:01:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home