This Page

has been moved to new address

Jumpa Blogger REDMUMMY.COM di OREO DADDY DUNK

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Jumpa Blogger REDMUMMY.COM di OREO DADDY DUNK

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

20 June, 2011

Jumpa Blogger REDMUMMY.COM di OREO DADDY DUNK

Yeaahhh.. akhirnya blogger picisan yang baru bertatih 7 bulan lebih.. dapat berjumpa dengan Blogger No. 1 Malaysia, Kak Redmummy. Mula-mula my brother yang bagitau ada nampak dia. Then, aku terus tegur dia. Tak perasan sangat bila aku cakap, sebab sound system agak kuat. Anak-anak Kak Red pulak ada atas pentas. Bila aku tarik beg dia, baru dia toleh.. hahahaha

Kredit gambar dari HazmanFadzil.com

Haaaaa.. Kak red begitu sporting bila aku tanya pasal blognya. Cuma masa yang agak singkat dan aku sempat snap gambar dengan blogger redmummy. Dan wife aku pun sempat aku jumpa kan. Waaahh teruja jap dapat jumpa Top Blogger di Malaysia. :)

Actually, anak-anak kak red pun ada join games kat OREO DADDY DUNK tu. Walaupun Aaron Aziz berehat time tu, ramai jugak yang join game yang membawa pulang biskut OREO. Cer cari mana satu anak-anak Kak Redmummy?


Yang penting, lepas ni, Kak Redmummy suruh aku hantar "assignment" kat blog dia. hehehee.. tq kak redmummy!!

Oooopps.. ada lagi... terbaru!!!!

Dapat GRAPEVINE di Blog REDMUMMY!!

Labels: , ,

14 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

wah!best dapat jumpa red mummy.sporting dia ye

Monday, June 20, 2011 1:14:00 PM  
Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

huaaaa....... nyesal! nyesal! redmummy rupanya....

time abg ngah ckp tu lmbt pickup. now dh tgk muka btol2 baru menyesaaaallll.... huaaaaa!!!

** lepas ni kena join korang g event selalu la. baru tak blur..

grrrrr....

** hai kak red!!!!

Monday, June 20, 2011 2:08:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hahahaha .... kena rajin la join event ...sure dapat jumpa ramai blogger....

Monday, June 20, 2011 2:54:00 PM  
Blogger Noriz said...

sekali pandang dah mcm redmummy dgn reddaddy lak..hihi, tapi Kid lagi tough la..
btw, TQ sudi jadi follower sya.. terharu rasa :)

Monday, June 20, 2011 4:14:00 PM  
Blogger Matjoe said...

pergh. masyuk, kak red dah kenai

Monday, June 20, 2011 4:17:00 PM  
Anonymous madammondoq said...

eh.... haha.. i pun ada time Oreo Daddy Dunk ni.. tengok muka u kat gambo tu baru pasan yang rupanya kita makan sama kat pizza lah masa tu. i ingat baju yg u pakai tu..coz merak mak ngah.. tak tahulah kalo u pasan i ke tak..

btw.. salam kenal yek..

Monday, June 20, 2011 6:01:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: memang best.. pertama kali jumpa.. :)

Monday, June 20, 2011 6:36:00 PM  
Blogger KiD said...

dhiyaz86: hehehe.. tu laaa.. blur2 lak time orang cakap.. hehehe
(kak red, ni adik perempuan saya yang tgh sarat juga)

Monday, June 20, 2011 6:36:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: join join jugak.. hope nanti abangku ini dapat jodoh jugak dgn blogger ke.. hehehehe

Monday, June 20, 2011 6:37:00 PM  
Blogger KiD said...

Noriz: ishhh.. jauh panggang dari api.. kid ni baru nak belajar blogging, kak red dah jauh ke depan.. :)

Monday, June 20, 2011 6:38:00 PM  
Blogger KiD said...

matjoe: ngeh ngeh ngeh.. baru nak kenal2 daaaa.. :)

Monday, June 20, 2011 6:38:00 PM  
Blogger KiD said...

madammondoq: haaaaa.. makan pizza skali eh? ermmm.. mesti sebelah meja kitorang.. huhuh.. salam kenal kembali.. :)

Monday, June 20, 2011 6:39:00 PM  
Anonymous JMR said...

uiks..boolatnya RM..



*abes la kl RM bc komen nih..

Monday, June 20, 2011 10:17:00 PM  
Blogger KiD said...

JMR: heheehe.. ayokkk!!!

Tuesday, June 21, 2011 2:11:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home