This Page

has been moved to new address

Siapa nak DUIT Lebih?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Siapa nak DUIT Lebih?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

19 May, 2011

Siapa nak DUIT Lebih?

Mana nak dapat duit? duit datang dari mana? haaa... kene keje laaa.. Selasa lepas masa Hari Wesak, aku keje. wow!!! triple pay! nak buat camner, jadual dah camtu.. hehehe. Ni pulak ada offer buat duit lebih.


Dengan offer buat OT sampai hujung bulan ni, sejam dibayar Rm12-14.. Perrghhh.. larat tak larat aje laa.. Call memang tengah HIGH. So, aku dan member2 aku macam malas aje.. dah laa minggu ni shif 4.30pm -2 pagi.. lain kali aje laa.. huhuu


Korang ada buat Overtime ke??

Labels: , ,

12 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

keje pon belom abg.nak tunggu entri pasal ilham ni

Thursday, May 19, 2011 1:56:00 PM  
Anonymous sabree hussin said...

cuti hari wesak tak dapat ke ?

Thursday, May 19, 2011 2:22:00 PM  
Blogger Ad-Dien said...

wahh banyak lah gaji pasni..berbaloi..

Amalan Kita Diterima @ Tidak??

Thursday, May 19, 2011 4:04:00 PM  
Blogger Ad-Dien said...

wahh banyak lah gaji pasni..berbaloi..

Amalan Kita Diterima @ Tidak??

Thursday, May 19, 2011 4:05:00 PM  
Blogger mushroom said...

err x buat OT sebab keje pun x :P

Thursday, May 19, 2011 5:35:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

alaaa..... mentang2x dapat B.E double trouble...maleh nak buat OT ye.....kayuh je laaaa......cukup bulan leh blanja abg TGIF....TERINGIN SIOT... tak pun TONY ROMAS ke....hik3x....

Thursday, May 19, 2011 7:20:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: heheh.. keje part time pun boleh. oh, entry pasal ilham..?? nanti2 yea..

sabree hussin: cuti umum jadual kena keja.. rileks je.. hehe

Friday, May 20, 2011 7:50:00 AM  
Blogger KiD said...

ad-dien: alaaa.. biasa2 je.. tak larat laa nak buat OT. huhuhu

mushroom: hehehe.. OT buat keje rumah aje laaa pun boleh.. hehhe

Friday, May 20, 2011 7:52:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: woohoooo.. bukan sebab BE maa.. ni OT sebab, call tgh HIGH.. dan mmg penat non stop kalau OT.. huhuhu..

Friday, May 20, 2011 7:54:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

g buat OT weh..nanti dapat lebih, boleh buat giveaway banyak2..:)

Friday, May 20, 2011 8:53:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

aku buat OT lorh..penat dol...balik kul 10..dkt kul 12 br smpe umah..huaaaaa..letih..huhuh

Saturday, May 21, 2011 2:29:00 PM  
Blogger KiD said...

kancilbiru: hehehe.. tak larat laa buat OT..

asri: memang laaa.. penat tapi berbaloi..

Sunday, May 22, 2011 10:32:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home