This Page

has been moved to new address

Pampers Pilihan Terbaik!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Pampers Pilihan Terbaik!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

21 May, 2011

Pampers Pilihan Terbaik!

Dalam menjaga dan membesarkan anak ni. Pelbagai kelengkapan yang perlu diambil kira. Memang laaa.. ambil, pastu kira-kira laa.. Bajet. bajet yang perlu ada untuk susu dan yang penting juga adalah PAMPERS.

Sejak ilham lahir, pelbagai jenama yang dah cuba. Drypers, Pet Pet, Fitti dan juga Huggies. Tapi pampers / lampin pakai buang yang terbaik yang sesuai dengan my ilham adalah jenama HUGGIES. Memang kat pasaran, banyak jenama, tetapi untuk dapatkan harga yang murah, memang kena banyak survey. so far, aku beli pampers ni kat satu kedai pemborong di Putrajaya dekat area rumah aku. harganya memang lebih murah dari Mydin, giant atau carrefour.


Okay, korang tengok harga HUGGIES DRY ni.. RM32.90 untuk satu beg saiz L nih. bandingkan dengan harga lain. so far ilham selesa dengan pampers terbaik nih. tu yang teruskan aje. Ader jugak nak beli HUGGIES ULTRA, tapi harganya agak mahal sikit sebab ia lebih serapan. Yang ni kira sedang2 aje laa harganya.

Okay, apa-apa pun.. asalkan anak anda selesa, sihat dan selamat.. Fulus mummy dan daddy pun selamaat..  hehehe.. Tul tak?

Labels: , ,

6 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

haha.x pe,mahal sikit pon.untuk anak x pe..huhu

Saturday, May 21, 2011 12:40:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

kasi promote lebih skit..... maner tahu huggies nak sponsor pampers untuk ilham ker....ngeh3x....

Saturday, May 21, 2011 2:30:00 PM  
Blogger hanani said...

tak pe la,mahal sikit..kalau tak sesuai dgn kulit baby..lagi sian kat baby.. :)

Jom baca ni :Gambar sekitar pertunangan Khairul Fahmi dan Aimie Harmelia..

Jom baca ni :Manusia Tenggelam..

Saturday, May 21, 2011 5:22:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: tul kan..? asalkan dia dapat yang terbaik.. ikut kemampuan kita.. :)

Sunday, May 22, 2011 10:35:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: eheheh... ada advert HUGGIES tak tengok nih? wooohooooooo... ewkekekeee

Sunday, May 22, 2011 10:35:00 AM  
Blogger KiD said...

tu laaa hanani: so far, huggies ni pilihan kami

Sunday, May 22, 2011 10:36:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home