This Page

has been moved to new address

250 Bloggers diperlukan Untuk HARI RAYA!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: 250 Bloggers diperlukan Untuk HARI RAYA!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

20 May, 2011

250 Bloggers diperlukan Untuk HARI RAYA!

Amacam korang hari ni?? dah makan? dah update blog? dah siapkan keje? haaaaa.. kali ni sebab aku agak busy, maka nak panggil semua lah yang jenguk ke blog SHAKIDDO ni. sekarang dah bulan 5. Raya bila ek?? hujung bulan 8 kan? (mesti ada yang jawab raya bulan syawal) heheeh..

Alahai.. tahun ni, turn beraya kat kampung bini. Cuti dah apply, hope approve la.. kali ni 1st time nak beraya bersama my ilham sekali. Baju melayu baby ader ke eh?? cer citer.. cer citer..

Cer tengok.. cer tengok churpchurp kat atas ni.. lagi 5 hengget lebih aje nak cashout.. sebab tu 250 Bloggers diperlukan Untuk HARI RAYA!
Sebab aku macam rasa nak cashout untuk hari raya laaa.. Bonus dah kompem tak ade.. ni je laa kut nak beli dodol, kuih raye, duit raye, baju raye.. aishhh.. cukup ke? hehee.. social seeding tu pun tengah jalan lagi, lum leh cashout.

So, ape kata korang  >>KLIK SINI<< untuk merempit sebelum hari raya. Dan juga ada promosi sampai bulan september,  DAPATKAN VAUCHER RM5000 untuk korang!

CHURPCHURP.. MEMANG TERBAIK..!!!!

Labels: , ,

11 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

mana cukup.baju raya baby pon dah seratus.huhu

Friday, May 20, 2011 11:04:00 AM  
Blogger encHIx laNDax said...

wahwah...masyukk..huhu..insyallah,dapat lah tu b4 raya =)

Friday, May 20, 2011 11:26:00 AM  
Blogger grOundnUt said...

Masyukk tu bro..rezeki Ilham...alhamdulillah...^^

Friday, May 20, 2011 1:37:00 PM  
Blogger mushroom said...

dah klik churpchurp.. harap2 dptla shakkido cash out sebelum raya ya :)

Friday, May 20, 2011 1:55:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

dah klik dah pon, tapi kid aje yang tak klik kita punya..merajuk nih.

bercita2 nak jadi pakar motivasi? boleh tapi jangan jadi macam dia ni

Saturday, May 21, 2011 10:44:00 AM  
Blogger KiD said...

wan: tu laaa.. barang2 kan dah mahal

Saturday, May 21, 2011 11:21:00 AM  
Blogger KiD said...

enchix landax: insyaAllah... harapa2 laaa yea...

groundnut: thanks bro.. singgah2 macam biasa eh

Saturday, May 21, 2011 11:22:00 AM  
Blogger KiD said...

mushroom: tq tq.. terima kasih daun keladi

Saturday, May 21, 2011 11:22:00 AM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: huhu.. jangan laa cakap camtu.. kid singgah2 klik gak eh.. :)

Saturday, May 21, 2011 11:23:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

dah cukup ke tu? :) sempat lagi untuk raya ni hehehe

Saturday, May 21, 2011 1:05:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: belum lagi laaa.. tapi simpan untuk cashout raya nanti lah.. hehehee

Sunday, May 22, 2011 10:34:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home