This Page

has been moved to new address

Selamat Hari Jadi Ayah!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Selamat Hari Jadi Ayah!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

17 April, 2011

Selamat Hari Jadi Ayah!

Ayah..!! Selamat Hari Jadi..!!! 17 April setiap tahun pasti akan kami adik beradik ucapkan kepada ayah tersayang. Tapi, kali ini adalah yang ke 56 tahun. Sekaligus secara rasminya telah berpencen dari pekerjaannya, Pegawai Penjara. Mak aku dah officially retired pada 2 Februari lepas..

Love Mum and Dad
SARJAN MEJAR FADZIL DAN KOPRAL MINAH

We are Happy Family Forever and ever...
Wahai Tuhanku, ilhamkanlah daku supaya tetap bersyukur akan nikmatMu yang Engkau kurniakan kepadaku dan kepada ibu bapaku dan supaya aku tetap mengerjakan amal soleh yang Engkau redai;  dan jadikanlah sifat-sifat kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa zuriat keturunanku.  Sesungguhnya aku bertaubat kepadaMu dan sesungguhnya aku dari orang-orang Islam (yang tunduk patuh kepadaMu).
(Al -Ahqaf [46] : 15)

Ameeen...

Labels: , ,

6 Comments:

Blogger Zyash said...

Masih romantik...hehe, semoga mak n ayah bahagia hingga ke syurga..Amin...

Sunday, April 17, 2011 8:52:00 PM  
Blogger Joel Leslie said...

wahh, happy birthday :) semoga panjang umur + dilimpah kebaikan sentiasa .. :)

pssst,kalau result contest awk tu dh kluar, bgtau thru chatbox blog sy ok ? thanks ! goodnitee ! :)

Sunday, April 17, 2011 9:13:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Ayat SELAMAT BERPENCEN kat kek tu macam kelakar je bunyinya....

Sunday, April 17, 2011 9:16:00 PM  
Blogger KiD said...

zyash: thank you... mekacih yea..

joel: thanks.. nanti kid umumkan yea..

Monday, April 18, 2011 12:12:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: hahahaa kan.. tapi officially pencen!

Monday, April 18, 2011 12:13:00 AM  
Blogger Maly F said...

huhu..nice one :)
tapi tapi...apa dah jadi ngan rumah o_O

Tuesday, April 19, 2011 1:46:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home