This Page

has been moved to new address

Bercuti Ke Utara | Check Kadar Tol Highway

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Bercuti Ke Utara | Check Kadar Tol Highway

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

17 March, 2011

Bercuti Ke Utara | Check Kadar Tol Highway

Hari ni Kid still keje, Esok cuti dan juga my Sha. Kami nak ke Utara untuk menghadiri kenduri kawin sepupu di Parit Buntar. Sepupu ni belajar kat Mesir. Alhamdulillah, tarikh nikah dan kahwinnya tak berubah berikutan pergolakan di Mesir. Agak lama jugak laaa Kid tak jumpa sepupu ni sejak masing2 sibuk dengan karier dan study masing2.

So, plan laa nak ke sana dengan Kereta BMW Iswara hitamku. Baru saja isi minyak full tank dan isi angin tayar. Phewww.. Tapi, tol?? brape kena bayar? macam mana nak semak / check kadar tol? pergi balik.. nak kira2 jugak. hurmmmm...
jom ke PLUS

Lepas tu, cari
Cari Toll Fare Calculator

Pilih Kelas untuk kenderaan anda

Pilih dari mana nak ke mana..

Dan klik RESULT!!
Mudah kan?? So, boleh laa Kid bajet-bajet untuk makan minum dalam perjalanan (walaupun ada bawak bekal). Kid pergi dengan my mum, dad and my brother. so, kena laa pegi dua kereta sebab barang2 ilham pun banyak nak bawak.. hehhee.

Okay, jangan lupa rancang perjalanan anda!!!

Labels: , , ,

6 Comments:

Blogger wana_wani said...

YESZA....saya suka cuti2 ke utara...banyak tempat menarik...

Thursday, March 17, 2011 11:07:00 AM  
Blogger SyUhAdA said...

wah..besnye..
sng nak bajet...~

Thursday, March 17, 2011 12:05:00 PM  
Blogger ChAzStYlo said...

SELAMA NI AKU XTAU LEH CHECK TOL ONLINE HUHU..NICE INFO BRO

Thursday, March 17, 2011 10:52:00 PM  
Blogger KiD said...

wana_wani: yeahhhh.. mari cuti2..

syuhada: leh laaa bajet2 ape yang patut...

Thursday, March 17, 2011 11:41:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

bagus gak bile boleh peksa kadar tol nie.... kalau jadi penyokong KL PLUS agak2 dapat diskaun tak ? ekekekeke....

Friday, March 18, 2011 5:29:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: kadar tol tetap sama.. keh keh keh

Friday, March 18, 2011 10:49:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home