This Page

has been moved to new address

Earning Churp Churp Naik Kalau Klik SINI

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Earning Churp Churp Naik Kalau Klik SINI

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

17 March, 2011

Earning Churp Churp Naik Kalau Klik SINI

Macam mana korang punya Earning churp-churp. Rajin-rajin berkempen tak? Scheduled tweets ada tengok tak?

Kalau nak tengok kempen churp-churp KiD sekarang, ada yang tiga serangkai. (klik kanan dan OPEN LINK IN NEW TAB)
Pertama, korang boleh KLIK SINI
Kedua, korang kena USHA SINI
Ketiga, korang mesti TENGOK SINI jugak

Lepas tu, korang tengok akaun korang kot2 dapat macam Kid ni.. (tak laa banyak sangat pun)

Akhir sekali, kalau jumpa iklan churp-churp orang lain tu, ringan-ringankan aje KLIK kat iklan tu.. what u give, u get back.. Selamat Mencuba!!!

p/s: Sesiapa yang blur dan baru nak join CHURP CHURP, baik register kat >>SINI<< dulu. Free Register je pun kan... :)

Labels: , ,

19 Comments:

Blogger Mr Laici said...

x berapa paham??

Entry Terbaru: Buffered Earning yang ke-4 dan ke-5

Thursday, March 17, 2011 12:43:00 AM  
Blogger SyUhAdA said...

ad ke akaun tu?
xpenah nmpak pon..~

Thursday, March 17, 2011 12:53:00 AM  
Blogger hana said...

apekah??
blur~

Thursday, March 17, 2011 12:57:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

banyak tu..dasyat.. :)

Entri Terkini: Do It Yourself...FELT CRAFTS..

Thursday, March 17, 2011 2:15:00 AM  
Blogger KiD said...

Mr Laici: klik laaa kat atas tu... pastu rajin2 berkempen dgn churp2

Thursday, March 17, 2011 7:51:00 AM  
Blogger KiD said...

syuhada: ada.. klik dekat churp2 > dashboard > social sharing

Thursday, March 17, 2011 7:53:00 AM  
Blogger KiD said...

hana: kalau tak klik lagi memang blur... cer klik dan masuk churp2 pastu sambung berkempen.. :)

Thursday, March 17, 2011 7:54:00 AM  
Blogger KiD said...

nur hanani: tak laaa banyak macam hanani... huhuhu.. :)

Thursday, March 17, 2011 7:54:00 AM  
Blogger KITA said...

blur aku ngan churp2 ni lak...

Thursday, March 17, 2011 9:20:00 AM  
Blogger KiD said...

KITA: dah register ke belum? nak register, leh klik link atas tu.. Free je :)

Thursday, March 17, 2011 9:41:00 AM  
Anonymous Haw said...

pandai ko ek!

Thursday, March 17, 2011 11:47:00 AM  
Blogger dwaty said...

churp2 aku lagi banyak dari nuffnang... camna tu ek????

Thursday, March 17, 2011 1:54:00 PM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

Kena pandai promote .. baru earning churpchurp bertambah :D

anastasyea's latest post .. Related post for blogspot | Tutorial berguna untuk meningkatkan trafik blog anda !

Thursday, March 17, 2011 3:08:00 PM  
Blogger ChAzStYlo said...

RAJIN2 LA CLICK IKLAN CHURP2 AKU GAK YE ^^

Thursday, March 17, 2011 10:52:00 PM  
Blogger KiD said...

Haw: tak laa pandai sangat.. hehehee

dwaty: okay laaa tu.. masyuuuukkkk

Thursday, March 17, 2011 11:38:00 PM  
Blogger KiD said...

ann: tu laaa tgh promote nih...

chazstylo: jom sama2 klik!!

Thursday, March 17, 2011 11:39:00 PM  
Blogger Mama Mia (Haruddaini Halim) said...

Tak pahamla macam mana nak dapatkan BE tu????Dah mcm2 cara guna tapi masih x dapat juga

Monday, June 13, 2011 5:45:00 PM  
Blogger KiD said...

mama mia.. Be bergantung jugak kepada pengiklan..

Monday, June 13, 2011 8:23:00 PM  
Blogger Mama Mia (Haruddaini Halim) said...

apa kelayakan untuk dapat BE????Unique klik banyak tapi x de BE pun kenapa???

Tuesday, June 14, 2011 8:58:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home