This Page

has been moved to new address

Deejay Radio Baru!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Deejay Radio Baru!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

22 March, 2011

Deejay Radio Baru!

Weekend yang lepas, aku ke Parit Buntar untuk menghadiri kenduri kawin sepupu. Fuuuhhh.. dari Putrajaya ke sana lebih kurang 330km.

Lama tak lalu Ipoh...

Dah sampai rumah sepupu, kami tolong pasang banner. Kat simpang masuk satu...

Kat tengah2 traffic light satu.. hehehee

Ada 9 khemah wooo.. kaler ungu lagi temanya..

Ada 4 jenis lauk.. macam biasa.. pastu ada cendol dan laksa.. perggghhhh

Tapi, aku tak leh makan lama-lama... sebab last minute sepupu aku mintak tolong jaga P.A. system. Aku kata okay je.. terus dia suruh jadi deejay kenduri.. hahahaa.. kelam kelibut berterabur aje laaa aku cakap.. hahaha.. jemput2 semua makan.. terima kasih kepada yang datang yea... ekekkeee

Boleh jadi Deejay Radio tak? hahahahaha

Labels: ,

10 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

nanti kita kena buat satu pakej kawin.... sorang jadi deejay n p.a system dan wedding photography....hahahaha

Tuesday, March 22, 2011 9:28:00 PM  
Blogger Nur Hanani said...

ok, gaya dah ada..bolehlah pas ni booking untuk DJ lak. :)

Entri Terkini: Result SPM 2010 keluar esok...

Tuesday, March 22, 2011 9:28:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: kalau terror jadi deejay boleh laa.. ni cakap pun terabur.. ekekeke

Wednesday, March 23, 2011 1:17:00 AM  
Blogger KiD said...

hanani: hahhaha.. gaya bidan terjun ada laaaa

Wednesday, March 23, 2011 1:18:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

wow...bisnes baru ke...meletops!!

Wednesday, March 23, 2011 8:20:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

ok aja jadi dJ

Wednesday, March 23, 2011 8:20:00 AM  
Blogger Lieynanilaz said...

oklah tuu...baek punyaa dj diimport..

Wednesday, March 23, 2011 12:08:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

awat tak letak video blh gak nk dgr suare kid lps mkn cendol..hihi

Wednesday, March 23, 2011 1:29:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: hahaaa.. bisnes laa sangat.. wakakaka

sharinginfoz: DJ bidan terjun je.. hahahaa

Wednesday, March 23, 2011 9:11:00 PM  
Blogger KiD said...

lieynanilaz: bukan diimport.. hehehe.. terkujat di bidan terjun.. hehehe

leyzajamil: hhehehee.. hahahaa.. sedap woo cendol pulut

Wednesday, March 23, 2011 9:13:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home