This Page

has been moved to new address

HTC vs iPhone 4 vs X10 | Maxis, Digi, Celcom

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: HTC vs iPhone 4 vs X10 | Maxis, Digi, Celcom

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

09 March, 2011

HTC vs iPhone 4 vs X10 | Maxis, Digi, Celcom

Handphone ape yang korang pakai sekarang? Nokia, Sony, motorola, samsung sagem, alcatel, atau gajet yang lebih canggih? Makin lama dah makin canggih handphone ni di pasaran. 

Jom review 3 handphone baru ni!!

HTC 

Promosi HTC dari Maxis dengan 5 jenis HTC. Korang boleh jugak dapatkan tiket konsert Maroon 5 dengan 30%

iPhone 4

Promosi iPhone 4 dari Digi dengan pendaftaran postpaid digi. Korang boleh klik gambar untuk maklumat lanjut pasal harganya.


Dalam suratkhabar dulu, ada dibagitau, iPhone bukanlah telefon pintar yang paling laris . Hmmm.. pulak dah..


XPERIA X10




Tapi, yang ni lagi best!! Sony Ericsson Xperia X10. Memang segak dan smart kalau dipakai dengan Celcom. hehehe.. tapi, promosi Celcom ada handphone lain.


Hmmm.. tapi lagi.. ni hanphone my Sha. Sama laa dengan si adik ipar. Masing-masing pakat beli ni. huhuhu. Kid jugak pakai K800i lagi.. ingat macam nak tukar gak.. Hmmmm.. mana satu ek??

Labels: , ,

5 Comments:

Blogger kyo_9 said...

HTC paling laris di UK tahun lepas..
angkat HTC kot, sebab market iPhone cam merudum jer..

Wednesday, March 09, 2011 10:26:00 PM  
Blogger KiD said...

kyo_9: tapi iPhone dah sampai iphone 4.. ok ke sparepart dan accecories htc?

Wednesday, March 09, 2011 11:16:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

memang kalau le dapat satu kan seronok

Thursday, March 10, 2011 7:39:00 AM  
Anonymous kendra said...

Android overtake Iphone (according to Tesco)

http://www.kendrabing.com/woof/index.php?ivtl=6181

Sunday, March 13, 2011 2:54:00 AM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: mana nak tau dpat suatu hari nanti.. ameen.. :)

kendra: tq for info yea...

Sunday, March 13, 2011 6:47:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home