This Page

has been moved to new address

Bestnya jadi Baby | Hadiah untuk ILHAM lagi

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Bestnya jadi Baby | Hadiah untuk ILHAM lagi

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 March, 2011

Bestnya jadi Baby | Hadiah untuk ILHAM lagi

Hari ni rehat, setelah semalam ke Klang untuk menghadiri majlis risik sepupu sebelah wife. Dan sempat juga ke Damansara Utama untuk urusan streamyx. yeaaahhh..


Tapi, kali ni cerita pasal hadiah untuk ilham. Dari mula dia lahir sampai sekarang, alhamdulillah semuanya dipenuhi dengan hadiah-hadiah dari keluarga, sedara2, sahabat2 dan rakan taulan.

Haaaa.. ni Mak Long Ana dari Klang kasi hamper ni.. 

Botol susu je dah banyak collection nih!
Ni pulak, Mak Lang Nita belikan baju Tahun Arnab Gong Xi Fa Chai! baru muat pakai. badan dah berisi, bertambah besar. Baju2 lama ada yang tak leh pakai dah.. Simpan laa untuk kasi kat bakal adik sedara yang bakal kuar raya nanti.. hehehee

Cantik tak baju Rabbit nih?!
Best kan bila kecik-kecik. Semuanya dah tersedia. Semuanya dah dibelikan oleh mummy dan daddy. Lepas ni, ilham menunggu pakai baju Mak Ngah, Mak Uda, Cik Ika dari tokwan dan opah pun ada. Terima kasih banyak2 semua!! Pampers dan susu pun dah sedia semua.

Ilham dah nak masuk 4 bulan. Bila nak meniarap ni sayang..? hehehe

Labels: , , , ,

5 Comments:

Anonymous aried said...

huhu..dulu time kita jadi baby pun sama gak... semua dapat.. kan4x... orang ni pegang cium..orang sana pegang cium..adei..hehhehe

Sunday, March 06, 2011 6:46:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... lepas nie kalau ade contest apa2x pasal baby.... or parent blogger , ataupun kat suratkhabar tue cuba join ...untung2x dapat hadiah n sponsor lagi

Sunday, March 06, 2011 6:58:00 PM  
Blogger KiD said...

aried: tul laaa kan.. diusung ke sana ke mari.. hehehee

Sunday, March 06, 2011 8:15:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: ada laaa join sket2.. tapi lum ada hadiah bessar lagi.. hehehee

Sunday, March 06, 2011 8:16:00 PM  
Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

eeee.... rase nak geget2 je satu muka budak ni tau... hahahha.. ilham cpt2 beso ye.. nnt ilham dh beso bleh tlong che wa jaga sepupu ye.. hihi..

Monday, March 07, 2011 9:28:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home