This Page

has been moved to new address

Kenapa Blogger Suka Churp Churp?? | Follow Rules

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kenapa Blogger Suka Churp Churp?? | Follow Rules

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

07 March, 2011

Kenapa Blogger Suka Churp Churp?? | Follow Rules

Korang ni, kalau pasal churp churp.. semua nak tengok. Dah tengok EARNING churp churp masing-masing? ada naik tak?? ada berkempen tak??

innit 6/3/11


Haaaaaa.. dah tengok? kenapa ek? macam mana berkempen ni..? Kempen churp churp ada rules. Korang kena betul-betul follow rules dulu..


Mungkin ada yang mengabaikan Rules "NO TO" yang menyebabkan churpers tak dapat earn. Sebab kadang-kadang ada Kid klik link Churp2 diorang kat shoutbox, bukan dari blog, FB atau twitter. Setahu Kid, itu tidak dikira.

Jadi, selamat Follow Rules Earn CHURP CHURP


Labels: , , ,

11 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

churp churp memang kena sentiasa XXXTRA rajin giler.....baru boleh nampak hasil

Monday, March 07, 2011 4:34:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: sementara nuffnang yang agak slow ni.. dua-dua kena XXXXTRRAAAA rajin, baru leh nampak hasil dua-dua.. heheh

Monday, March 07, 2011 7:57:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

memang betul setuju churpchurp kena rajin, tak sabatr nak cashout ni, tunggu RM5 lagi

Monday, March 07, 2011 8:39:00 AM  
Blogger Ezzedin Al-Qassam's said...

Churp churp ni memerlukan seseorang yang rajin plus Sabar maka hasilnya..lumayan beb..

Anda Risau Paid To Click Anda Scam jom baca ni boleh hilangkan kebuntuan anda!

Monday, March 07, 2011 9:18:00 AM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: waaahhh.. sikit lagi tu leh cashout kan?? best best..

Monday, March 07, 2011 9:49:00 AM  
Blogger KiD said...

ezzedin: memang perlu sabar.. cashout dah laa RM100... hehehe

Monday, March 07, 2011 9:50:00 AM  
Anonymous Ronaldmohoni said...

Churpchurp nih kena rajin barulah nampak hasilnya. Tulah hakikatnya.

Monday, March 07, 2011 12:51:00 PM  
Blogger KiD said...

ronaldmohoni: yups.. rajin-rajin giler2.. huhuhu

Monday, March 07, 2011 1:25:00 PM  
Blogger akupenghibur said...

cmne churp churp nie..xfhm sngt la...

Monday, March 07, 2011 3:17:00 PM  
Blogger BeaN MorENo said...

hehe sayapun selalu terlepas schedule tweets...sadis

Monday, March 07, 2011 6:34:00 PM  
Blogger KiD said...

bean: kekadang ia datang tiba2 kan.. hehehee

Tuesday, March 08, 2011 8:02:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home