This Page

has been moved to new address

Makan Minum Pembuka Selera | Blog Makan Minum Anda!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Makan Minum Pembuka Selera | Blog Makan Minum Anda!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 March, 2011

Makan Minum Pembuka Selera | Blog Makan Minum Anda!!

Hari-hari kita makan. Hari-hari kita minum. Malaysia memang kaya dengan makan minum. Cakap apa sahaja, pasti ada punya. Yang takde boleh jadi ada. 


Kali ini, Kid nak memperkenalkan sebuah blog khas untuk MAKAN DAN MINUM. "  Kalau korang rasa menu makan minum sama je hari-hari, kalau korang rasa jemu nak makan kedai yang sama, kalau korang rasa nak pegi makan yang lain sikit",  boleh laa terjah Blog MAKANSELALU.

Jom usha ape yang ada kat blog tu...




Aiskrim

Nasi Goreng Brunei
Udang Mayonis Bakar + Fries
Half boiled egg
**Kredit semua gambar dari blog makanselalu.com**

Anda TERUJA? Anda RASA LAPAR tiba-tiba?? Pasal makan minum dan pembuka selera, korang boleh terjah blog MAKANSELALU ni. haa... ownernya adalah MY BROTHER sendiri. Beliau memang suka makan-makan. Lepas ni, memang nak ajak dia pekena satu port makan baekkk punya!! hehehee

JOM MAKAN SELALU!!!!

Labels: , ,

13 Comments:

Anonymous Kancilbiru said...

ee apasal harini semua asyik tayang makanan jer nih...

Tuesday, March 08, 2011 12:02:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: hahhaa.. tu laaa kan? kid usha 5,6 blog semua pasal makan.. haiyaaa.. banyak choice lak!!

Tuesday, March 08, 2011 12:26:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

alaa..dapat makanan yang real kan best!!
takde ke blog bile kita klik gambar makanan dalam tu terus klua jadi real one..jimat rm tak yah klua beli makanan.
btw tq for introduce me ur bro's blog.

Tuesday, March 08, 2011 12:36:00 PM  
Blogger fadhdeela said...

lapo deela tgk mknan tu tau!! suka blog mkanan nie!! terbaikk :P

Meh singgah: Video Terbaikkk la yopp!!

Tuesday, March 08, 2011 1:31:00 PM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

mesti sedap ! =)

anastasyea's latest post .. Aznil Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9 Musim Terakhir ( AF9 )

Tuesday, March 08, 2011 1:47:00 PM  
Blogger kak ina kl (2) said...

kat malaysia ni mewah betul dengan makanan..pukul berapa nak makan pun ada..
oh yer..dah terima hadiah dari penaja ker belum?

Tuesday, March 08, 2011 2:16:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: hahahaa.. mana leh jadi camtu? giler kentang! ekekeke

Tuesday, March 08, 2011 2:18:00 PM  
Blogger KiD said...

fadhdeela: kalau lapar.. pilih je mana yang suka tau! :)

Tuesday, March 08, 2011 2:19:00 PM  
Blogger KiD said...

ann: hidup biar sedap!!! hehhee

Tuesday, March 08, 2011 2:20:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina kl: kalau nak masak sendiri leh cari resipi kat kak ina kan? hehehe.. lum dapat hadiah penaja lagi laa kak.. :)

Tuesday, March 08, 2011 2:21:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

broo..ko bikin aku terliur laa bro...slurrrrppp!!akan ku terjah sebentar lagi..Zaaassss~^^v

Tuesday, March 08, 2011 6:41:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

time bebanyak la sbb kasi promosi percuma pasal blog tu.... anyway abg nak kasi sumthing for u utk jadi my testimoni... clue : jus buahan...

Tuesday, March 08, 2011 10:53:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: aahhh.. manjang jer lapar ek? hahahaa.. best kan tgk makan2 ni..

abg man: no problem.. hehehe.. testimoni ape lak nih? bahan ujikaji laaa nih? hohoho

Wednesday, March 09, 2011 7:22:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home