This Page

has been moved to new address

Bila Laa Abangku Hazman nak Kawin ni? | Jangan Tunggu Lama-Lama

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Bila Laa Abangku Hazman nak Kawin ni? | Jangan Tunggu Lama-Lama

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

07 March, 2011

Bila Laa Abangku Hazman nak Kawin ni? | Jangan Tunggu Lama-Lama

Hasihhh... Bila kerja shift petang ni, saja belek-belek album kawin Kid dulu. Rasa macam baru kawin, tapi Disember 2008 dengan sekarang terasa kejap je. Adik perempuan pun dah kawin. Dah nak bersalin dalam tahun ni InsyaAllah.. InsyaAllah... (macam lagu Maher Zain lak) Errrmmm.. abang sulungku??

Sebelah kanan tu abangku, hazman
Best time kawin ni wooo abang man.. Macam panglima tau! eh, macam Raja laaa.. kan Raja Sehari.. :)

Segak tak aku?? hehehee
Pastu ada malam berinai
Pastu bab makan memang kenyang laaa.. (lauk my wife pun kid sapu.. ekekeke)
Ahli keluarga dah bertambah

Daripada berenam dah jadi 7 orang
Pastu adik perempuan (sebelah kiri) kawin, tambah laa jadi 8

Ni, my son, Prince ILHAM.. dah tambah jadi 9 orang
Adik perempuan Kid tu tengah mengandung.. 4,5 bulan lagi bersalin laaa tu. InsyaAllah tambah laa jadi 10. Waaahh, macam tak caya je keluargaku dah makin berkembang.. Oh abangku, bila mau kawin haaaa.. jangan tunggu lama-lama.

No worries, nanti leh panggil EYRIQAZZ TOKEY RIMAU untuk kompang kawin, silat apa bagai.. leh panggil JEJAI P.RAMLEE untuk nyanyi kenduri nanti.. "Bukan Janji tapi Pasti..!!!" heheheehe.. Tapi...

Tapi.. Mana calon-calonnya??? Jangan tunggu lama-lama weh...


BILA?? WHEN?? Lalalaaaaaa

Labels: , , ,

7 Comments:

Anonymous eyriqazz said...

dussh..apsal namaku tiba2 muncul..hik3,abang u tu tengah ngorat lisa surihani..tak dapat lisa dia nak ngorat nora danish..tak dpt danish, fasha sandha pun jadilah..hik3..cpt2 kawin hazman...buat kenduri meriah..

Monday, March 07, 2011 12:24:00 PM  
Blogger KiD said...

eyriqazz: hik3 (tiru gelak sket).. alaahai, ramai yea yang dia ngorat.. phewww.. ish, bila nak dapat kakak ipar nih? hahahaa

Monday, March 07, 2011 12:30:00 PM  
Blogger BeaN MorENo said...

saya terselamat...haha

Monday, March 07, 2011 1:23:00 PM  
Blogger KiD said...

bean moreno: ahaahaa.. selamat2 laaa..

Monday, March 07, 2011 1:25:00 PM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

Harap2 abg awak si Hazman tu terbuka la hatinya nak kawen lps tersiarnya entry awk nie, Kid! Amin!

Monday, March 07, 2011 4:56:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaa..... Pesanan khidmat masyarakat nampaknya...no problem punyo..... p/s : Ann , jom kita kuar dating nak ?

Tuesday, March 08, 2011 6:52:00 AM  
Blogger KiD said...

anastasyea: ameen.. moga2 cepat laaa dia kawin.. hehehe

abg man: lalalaaaa.. tak kira, kawin jugak tahun nih! hahahahaa

Tuesday, March 08, 2011 7:44:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home