This Page

has been moved to new address

Earning Churp Churp Naik Lagi!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Earning Churp Churp Naik Lagi!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 March, 2011

Earning Churp Churp Naik Lagi!

Earning churp churp korang macam mana? Ada perubahan? Dulu Kid ada buat entry pasal Kenapa Churp Churp Earning Slow Walaupun dah Kempe...

Tapi, sekarang ada dah perubahannya.. Walaupun tak besar.. jadi laaaaa..

Pada 16/2/2011
Pada 22/2/11

Pada 2/3/11
Pada 5/3/11

Haaa... lebih kurang RM8 untuk dua minggu. Nuffnang lak slow kali ni. Ntah kenapa iklan CPC atau CPA takde lagi.. dah lama dah nih.. Kid layan churp churp dulu lah. Biar ada sedikit daripada takde langsung.. huhuhu



Ada blogger yang tak register lagi ke? CHURP CHURP ni adik beradik nuffnang laa.. Mana-mana blogger yang tak REGISTER lagi, boleh  

Labels: , ,

24 Comments:

Blogger GiveAsh said...

aku tak der perubahan langsung still not earning any money..both churp2 or nufnang..

Sunday, March 06, 2011 12:07:00 AM  
Blogger IrfanzBlog said...

ernings dr ChurpChurp dan Nuffnang slow gler..

Sunday, March 06, 2011 12:12:00 AM  
Anonymous kelkid said...

ha'a la..nuffnang punya income memang slow skrg ni. ni sebab banyak keluar iklan Milkaday tu la yg CPA ads..tak ramai org beli sebab tu tak banyak masyuk

Sunday, March 06, 2011 12:58:00 AM  
Blogger Mr Laici said...

hohooo.. both iklan slow.. dengan youthsay sekali slow.. T__T


Entry Terbaru: Cara Buat Duit Online

Sunday, March 06, 2011 2:02:00 AM  
Anonymous BLOG KISAH2 KELAKAR said...

AKU BARU RM 15.80..HUHU..KI,BLEY SHARE ILMU X MCMANA NK LETAK IKLAN PETAK BESAR ,C, DLM KEDUDUKAN BLOG NIE..REPLY KT MY BLOG K..ALA,KOMEN JE KAT ENTRY MANAPUN.. ;-)

Sunday, March 06, 2011 2:22:00 AM  
Blogger KiD said...

giveash: hadoooii.. kan.. kenapa jadi slow eh?

Sunday, March 06, 2011 6:37:00 AM  
Blogger KiD said...

irfanzblog: lepas ni kena buat gerak gempur kasi laju laaa kan? hehehe

Sunday, March 06, 2011 6:38:00 AM  
Blogger KiD said...

kelkid: a'aar laaa kan.. kalo takde saper nak register or beli.. abish laa.. tapi CPC pun tak nampak.. camno?

mr laici: income pun slow laaa gitu.. amboi, sampai youthsays skali ek..

Sunday, March 06, 2011 6:40:00 AM  
Blogger KiD said...

blog kisah2 kelakar" ok, nanti kid try assist eh..

Sunday, March 06, 2011 6:41:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

slain churp2x yang slow.... diorang pun dah lama giler tak buat event.... sblm nie ada gak buat movie screening....

Sunday, March 06, 2011 6:51:00 AM  
Blogger Laili said...

1/3 lepas baru je dapat invitation screening untuk filem I Am Number Four..

* Kid : banyak dapat assignment churpchurp ke?

Sunday, March 06, 2011 7:01:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: event last ar tu main badminton kan? hehehe

Sunday, March 06, 2011 7:07:00 AM  
Blogger KiD said...

laili: waaaahh.. dapat tengok wayang gitu.. alaa laili, kid tak dapat laaa.. pun tak faham sangat dengan churp2 ni.. huhuh

Sunday, March 06, 2011 7:08:00 AM  
Anonymous BLOG KISAH2 KELAKAR said...

terima kasih kerana sudi menjawab..tpi sy still xfhm dgn langkah."bukak satu html box, pastu paste kat tengah2 atas entry post"..bley terang dgn lebih mudah x..sy x fhm... ;-)

Sunday, March 06, 2011 7:13:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

semoga semakin banyak, saya punya tengah tunggu nak cashout, ada beberapa RM lagi

Sunday, March 06, 2011 7:26:00 AM  
Blogger KiD said...

BLOG KISAH2 KELAKAR: kid dah reply.. selamat mencuba!

sharinginfoz: waaahhh sikit lagi laa tu.. lama menunggu tak?

Sunday, March 06, 2011 8:24:00 AM  
Anonymous Fazli said...

saya rasa lebih mudah earn churpchurp dari nuffnang.

Sunday, March 06, 2011 8:33:00 AM  
Blogger Awan Fantasia said...

terima kasih kerana sudi menjawab..tpi if buat mcm apa yg kid ckp tue,sy tau..itu if nak letak iklan kat ats post...tpi sy nk letak mcm kat kawasan yg mcm ada dlm blog nie..kedudukan yg sama.. ;-)

Sunday, March 06, 2011 10:37:00 AM  
Blogger KiD said...

Fazli: dulu nuffnang senang je earn kan? sabor je laaaa

Sunday, March 06, 2011 11:42:00 AM  
Blogger relevan said...

Ok..sedikit2 lama2 membukit..

Sunday, March 06, 2011 1:18:00 PM  
Blogger KiD said...

releven: kena sabar laa yea kan? huhuhu

Sunday, March 06, 2011 2:37:00 PM  
Blogger CikLilyPutih said...

kid,
boleh tahan jugak ek.. banyak gak dpt tu kan

Sunday, March 06, 2011 5:51:00 PM  
Blogger KiD said...

cik lily: leh laa sket2..

Sunday, March 06, 2011 8:15:00 PM  
Anonymous seriwangi said...

Boring betul nak kempen churpchurp ni dpt ciput je....

Monday, March 28, 2011 9:06:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home