This Page

has been moved to new address

Menang Giveaway dari Eyriqazz TAPI....

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Menang Giveaway dari Eyriqazz TAPI....

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

10 March, 2011

Menang Giveaway dari Eyriqazz TAPI....

Semalam bila check Post Box, tengok dapat Pos Ekspress. Rupanya dari Eyriqazz. Lupa sungguh yang Kid ada menang Small Give Away | KeyChain Genting Highlands. 

Jom terjah jap...

Cer tengok tulisan eyriqazz orang kaya..

Keychain GENTING HIGHLANDS tempat jatuh lagi dikenang

Maka bertambahlaa koleksi dalam almari ni..

Dulu ada menang  Fridge Magnet  Pemenang Teka-teki teka tekuk...dari Kancilbiru.com

Best pulak bila dapat hadiah / give away dari blogger ni. Kid pun baru nak fikirkan GA terbaru untuk blogger sekalian selepas Contest Tiket Wayang dari Kid dulu..
Terima kasih banyak-banyak wahai EYRIQAZZ kerana memilih Kid untuk pemenang GA tuh.. Tapi...

Ada hadiah yang tak sampai lagi.. yeaaahhhaaaaaa....



Dapat hadiah keempat dari Contest Review blog Kak Ina KL . Jadi laaaa.. Tudung untuk my Sha laa gayanye.. hehehe. tapi, sponsorer tu busy kut.. Kid tetap akan tunggu yea.. yeaahooo!!!!

Tapi, ada lagi...!!! GA dari MY BROTHER pulak.. sabtu ni. Jumpa di sana.. di sanaaa.. Hore Hore!!


Yang tak ambik hadiah lagi adalah  Giveaway : Tiket Konsert Hore Hore Aznil Hj.Nawawi

Lepas ni nak pergi office NUFFNANG!!! JOM JOM JOM....!!

Labels: , , , ,

14 Comments:

Anonymous eyriqazz said...

Hak3..adush...kantoi tulisan doktor ku ...selalu kena perli ngan wifey..hik3...

Thursday, March 10, 2011 12:03:00 PM  
Blogger KiD said...

tokey rimau: dari tulisan tu, kita leh tau dia camner.. hik3..

Thursday, March 10, 2011 12:08:00 PM  
Anonymous eyriqazz said...

P/s : sayala juri jemputan kakina itu..hik3,oh, no worries...pilihan pemenang adil dan saksama...

Thursday, March 10, 2011 12:08:00 PM  
Blogger KiD said...

hahaaa... bro rupanya.. orang lama leh laaa jadi juri.. hehehee

Thursday, March 10, 2011 12:22:00 PM  
Blogger Matjoe said...

buruk nor tulisan GTO, cikgu konon, ekekeke

Thursday, March 10, 2011 12:26:00 PM  
Blogger KiD said...

cikgu blog laa matjoe.. :)

Thursday, March 10, 2011 1:06:00 PM  
Blogger BeaN MorENo said...

hahaha... yang penting rajin...kalaulah saya banyak masa lebih

Thursday, March 10, 2011 1:43:00 PM  
Blogger KiD said...

bean: kid pun masa terhad jugak.. hehehee

Thursday, March 10, 2011 1:50:00 PM  
Blogger Noriz said...

wah...byknye koleksi GA...best arr..

Thursday, March 10, 2011 2:44:00 PM  
Blogger AkmaFaizal said...

arghhh..jeles dapat tiket tgk konsert Pak Nil..waaa...

Thursday, March 10, 2011 4:21:00 PM  
Blogger KiD said...

Noriz: alaaa.. tak laaa banyak sgt, baru join meriahkan suasana jer..

akhmafaizal: pak nil? tu pun abang saye kasi,. hehehee

Friday, March 11, 2011 2:57:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... ada rezeki lebih memang elok kita kongsi ngan adik bradik mahupun kengkawan....hurmmm kalau nak buat contest or GA just kasi tau....abg leh kasi sponsor lagi....

Friday, March 11, 2011 6:04:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: fuiyoooo... terbaikkk lah.. ada gak tengok contest mana ntah, ada sponsor gak dari hazmanfadzil.com.. contest untuk budak laki dan pompuan.. hehhee

Friday, March 11, 2011 8:00:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurrmmm.... blog elissme rasanya....kalau ade rezeki mmg takde masalah nak sponsor hadiah untuk contest nie.... secara tak langsung dapat build up relation ngan baru ....

Friday, March 11, 2011 10:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home