This Page

has been moved to new address

Kopiah Kait Special untuk Anakku

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kopiah Kait Special untuk Anakku

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

14 March, 2011

Kopiah Kait Special untuk Anakku

Sabtu lepas, aku didatangi lagi oleh abang posmen kat rumah. Haaaa.. nak tau dapat ape?
Jom tengok!!!

PosLaju dari Klang
Memperkenalkaaaan....!!!

Kopiah kait untuk ILHAM

Warna orange lagi.. corak sebelah atas..
Dah lama Kid idamkan untuk si kecik ni. Walaupun kopiah ni boleh pakai masa kecik je, tapi ia akan menjadi kopiah pertama ilham! yeay..!! Seronok lagi bila dapat kaler orange ni. Mummy si ilham tu memang addicted dengan orange. hehehee

Muka ilham letih lepas sampai dari Sungai Besar

Specialnya kopiah ni, ofcoz laa dikait sendiri. Kid pun tak tau nak buat, sebab tu search dan jumpa blog http://kopiahkait.blogspot.com/.  Mudah je!!. Korang refer laaa Kak Ani kat situ untuk cara order, jenis corak dan cara bayar. Kalau ramai order, korang tunggu laa sket.. Kid order dan dapat dalam seminggu je! :)

Haaaa... korang nak ke? Lepas ni mungkin Kid nak order untuk Hari Raya pulak. errmmm.. untuk bapak2 tak payah tulis nama laaa ek.. hehhe.. Lepas ni wat kaler PUTIH KUNING HITAM vs MERAH KUNING . Sebab Daddy ilham (PERAK) dan Mummy ilham (SELANGOR).. HAHAHAHAHAAA

NAK ORDER KOPIAH KAIT, SILA KE BLOG KAK ANI...!!

Labels: , , , , ,

18 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

memang cantik...

Monday, March 14, 2011 12:26:00 PM  
Blogger fadhdeela said...

cantek!!! muka ilham sedihh jer :P mengantukk ke?? :P

Monday, March 14, 2011 1:07:00 PM  
Blogger NUR AYNIE said...

comey nyer...=)

Monday, March 14, 2011 2:14:00 PM  
Blogger Lazyf said...

kalo kaler ijau LAGI CANTIKKKKKKK!!!
:p

Monday, March 14, 2011 2:22:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: kalau berkenan, bikin laa satu.. hehhe

fadhdeela: ilham baru bangun tido.. 2 jam lebih dalam kete dari sungai besar.. huhuhu

Monday, March 14, 2011 2:25:00 PM  
Blogger KiD said...

nur aynie: comey daddy ke? hahahaa

lazyf: ijo?? tanye mummy nyer nak ke tak? hehehehe

Monday, March 14, 2011 2:27:00 PM  
Blogger sahromnasrudin said...

comelnya....memang unik kalau ia dikait sendiri kan

Monday, March 14, 2011 3:34:00 PM  
Blogger kak ina kl (2) said...

ala la la la..comelnya anak kamu si ilham ni..baguslah macamtu ..tgk kamu berjanggut dah mcm ustazlah pulak

Monday, March 14, 2011 3:52:00 PM  
Anonymous kopiahkait said...

hu..hu.. special entry untuk kopiah kait. memang comel.. nak cilok gambar adik ilham nak letak kat sini http://kopiahkait.blogspot.com ye.. tq kid

Monday, March 14, 2011 7:47:00 PM  
Blogger KiD said...

sahrimnasruddin: yup.. skill yang tak ramai orang ada..

kak ina kl: akak.. daddy nya pun comel.. hehehee. ustaz? heheheehe

Tuesday, March 15, 2011 7:49:00 AM  
Blogger KiD said...

kopiahkait:: yups.. thanks kak ani, lepas ni order lagi.. hehehee.. dah tgk gambar tu kat blog kopiahkait..

Tuesday, March 15, 2011 7:51:00 AM  
Blogger kiterkitikitu (xDer) said...

ya Allah comel & cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa... bkn aje kopiah tu tapi sipemakainya jugak! mcm nak geget2 ajewww..

Recently: radioactive particles.. Malaysia bebas pencemaran radiokatif dari Jepun

Tuesday, March 15, 2011 9:17:00 AM  
Blogger misz sheyla said...

comel....kene beli gak ni

Tuesday, March 15, 2011 9:48:00 AM  
Blogger KiD said...

kiterkitikitu: hehehee.. tq tq.. jangan geget ilham.. geget kopiah aje sudah.. ekekeke

misz sheyla: haaaa.. cantik dipakai di pagi raya.. beg kait pun ada. :)

Tuesday, March 15, 2011 10:14:00 AM  
Blogger fyna said...

suke kaler oren gak...

Tuesday, March 15, 2011 2:20:00 PM  
Blogger KiD said...

fyna: oren lawa kan??

Tuesday, March 15, 2011 2:34:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

lepas nie boleh la jadi model kopiah kait pulak....hihihihi

Thursday, March 17, 2011 7:00:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: cantik jugak dipakai di mana saja.. orang kenal ilham tu.. hehhee

Thursday, March 17, 2011 8:00:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home