This Page

has been moved to new address

Churp Churp Bertambah tapi DBKL yang KAYA!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Churp Churp Bertambah tapi DBKL yang KAYA!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

10 March, 2011

Churp Churp Bertambah tapi DBKL yang KAYA!!

Macam mana blog anda hari ni? Ada OK tak? banyak berkempen ke? Kekadang Kid pun tak sempat. Mana tak nya, minggu ni keje shift petang sampai awal pagi.. phewww... Tapi hari ni cuti. So, godek2 kereta. 

Huh!! Banyaknya saman tiket parking!

Kalau letak camni, DBKL marah tak?

Bukannya mahal sangat. tapi kalau dah sebulan keje. huhuhuu

DBKL jugak yang kaya.. ni baru Kid sorang!

Jom usha lak earning churp churp Kid seminggu nih

2/3/11

9/3/11

Huhuhu.. tak laaa banyak sangat. Macam mana nak bayar parking kete nih? DBKL jugak yang KAYA. Earn churp2 RM4++ seminggu, tak laa sebanyak Redmummy dan EYRIQAZZ.. hehehhee

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Siapa blogger yang tak join lagi churp churp ni, Cepat laah join. tak rugi mengadap Lappy hari-hari... Ada promotion dan contest, kita leh dapat faedahnya. 

Labels: , ,

10 Comments:

Blogger EdayFaz said...

salam...
nk tanya mcm mane ye nk bg churp2 ni earning duit?
sy punya dh sebulan kot...share je ape yg dsuruh...kt fb kt tweet kt blog tp nothing je...
apa yg sy tertinggal ye?kalo tak keberatan bole ajar mcm mane nk earning duit mcm bro punya...

Thursday, March 10, 2011 12:26:00 AM  
Blogger fadhdeela said...

kaya DBKL nie..hihi

Meh singgah: Anda Stress?? Meh baca nie!!

Thursday, March 10, 2011 12:46:00 AM  
Blogger SyUhAdA said...

wah..
dah byk tu..~

Thursday, March 10, 2011 1:13:00 AM  
Blogger ciksufi said...

Saya kena naik court terus sebab tak bayar saman majlis perbandaran..kes kupon parking..hehe

Thursday, March 10, 2011 5:43:00 AM  
Blogger KiD said...

EdayFaz: kalau macam tu, dah share kat FB, blog dan tweet, cuma kena bagi attract pembaca untuk klik iklan tu.. :)

Thursday, March 10, 2011 7:40:00 AM  
Blogger KiD said...

fadhdeela: memang daaah... saman berjuta2 tu... churp2 tak dapat lagik

Thursday, March 10, 2011 7:41:00 AM  
Blogger KiD said...

syuhada: boleh laaa.. nak capai RM100 entah bila.. huhuhu

Thursday, March 10, 2011 7:43:00 AM  
Blogger KiD said...

ciksufi: waaahhhh.. terus naik court tu.. haiyaaaa...

Thursday, March 10, 2011 7:44:00 AM  
Blogger Matjoe said...

nak naik train renyah gak, jadi bayar jer laa

Thursday, March 10, 2011 11:56:00 AM  
Blogger KiD said...

matjoe: memang renyah.. lagi2 takdak train dari putrajaya ke TTDI.. huhuhu

Thursday, March 10, 2011 12:12:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home