This Page

has been moved to new address

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

19 February, 2011

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

Ingatkan entry ni dah ditutup. tapi Kak Ina KL telah membuat reminder kepada semua blogger di Seluruh Malaysia. So, kid nak join lah sebelum tarikh tutup luput.

1. Buat satu N3 tentang/review blog akak. Macam apa yang tak perlu di kekalkan dan perlu di buang kat blog ini. Bukan cerita mengenai akak tau.

Pertama kali mendengar blog yang di promosikan oleh abang Kid iatu hazmanfadzil.com. Bila melihat address http://www.kakinakl.com/ persepsi pertama kid adalah macam ni: 
WWW.KAKINAKL.COM = KAKI NAKAL

Tapi bila baca betul-betul dan tengok webnya, kid tersipu malu sebab pemilik blog www.kakinakl.com adalah seorang isteri dan ibu kepada anak-anak.

Okay, kalau orang review betul-betul, memang Kid tabik spring kat Kak Ina KL ni, sebab banyak aktiviti yang dia dah join. Dan memang menjadi inspirasi Kid untuk majukan diri dan blog Kid dari Blogger Otai seperti Kak Ina KL. Nanti harap ada slot untuk menjadi duta kukis kak ina ni. heheheh..

40 post join Aktiviti Nuffnang
49 post entry HANGAT DAN HANGIT
4 sponsored POST NUFFNANG
13 Duta Kukis Kak Ina KL

Daripada blog Kak Ina ni, blogger baru seperti Kid makin teruja a.k.a. bersemangat untuk mencapai apa yang Kak Ina telah capai. Kerana tak mustahil Kid boleh sampai ke tahap macam Blog Kak Ina ni. background putih suci membuatkan pembaca tak laa sakit mata sangat, widget2 pun takde yang ala2 fancy gitu.

Lepas tu, jom tengok speed blog kakinakl.com nih. okay lagi, laju je kid bukak blog nih.

Then, kita tengok ranking alexa blog kak ina nih. Terbaikk!!!!!
 
Ape ada hal kalau PR pun macam ni..!! Mantop!!
Last but not least, dulu kid ada tengok label kak ina ni kat sebelah bawah, tapi sekarang kat sidebar lak. For me, okay je kalau letak sidebar atau bottom.

Dan yang kid rasa nak kena remove adalah 

sebab kid tengok macam agak panjang sangat. lagipun just nak tengok dari mana visitor tu. Tapi, kid sebagai pembaca dan follower blog nih.. scroll aje laa.. Akak tak romove pun takpe. hehehe

2. Sila salin dan tampal ayat di bawah dalam satu entri di blog anda. Nak letak gambar tu boleh, tak nak letak pun boleh. Suka hatilah labu.





kakinakl.com sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

3. Setelah siap sila tinggalkan link N3 anda di dalam ruangan komen sebagai penyertaan. Kalau tak tinggalkan link akak tak kira yer.

Cer akak tengok kat komen entry akak tu.. Pling!!! ekekekeke

4. Seorang pemenang hanya layak menang satu kali sahaja.

Yea akak.. Hope kid menang satu kali aje. kalau menang dua kali, yang lain tak dapat lak hadiah kukis akak tu.. hehehee. lagi satu kan.. kid nak rasa kukis kak ina nih. sebab kat rumah dah habisss...


Okay kak ina. hope dapat terima review blog kak ina ni. Segan jugak nak review sebab blog Kid bukan bagus sangat lagi pun. Tapi untuk memeriahkan majlis dan segala review blog akak ni adalah tulus dari hati, bukan ada paksaan dari mana-mana pihak. Semoga kak ina teruskan berblogging, mana nak tau lepas ni kak ina nak VLOG lak.. ekekekee


Orait.. Adios astalavista.. Assalamualaikum...

-ShaKiddo, Putrajaya-
12.20pm @ 19 Februari 2011

Labels: , ,

5 Comments:

Blogger leyzajamil said...

all the best!

Saturday, February 19, 2011 4:18:00 PM  
Blogger Puanbee said...

pandai review heee

Saturday, February 19, 2011 8:59:00 PM  
Blogger KiD said...

leyza jamil: all the best too!! heheheehe

puanbee: ishh,, review kid ntahape2 heehehe

Saturday, February 19, 2011 10:58:00 PM  
Blogger kak ina kl (1) said...

salam kid...terima kasih sudi join contest akak yer. Sebarang pandangan akak terima dengan senang hati. Tunggu keputusannya nanti.

Monday, February 21, 2011 8:31:00 AM  
Blogger KiD said...

mekacih kak ina.. hehehe

Monday, February 21, 2011 10:08:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home