This Page

has been moved to new address

Keyword Panjang Blog Aku

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Keyword Panjang Blog Aku

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 January, 2011

Keyword Panjang Blog Aku

Aku sedang mengalami kesibukan yang amat nih. Minggu ni keje shif pagi.. Masuk keje 6.30pagi beb.. sampai 4 petang.. hahahhaa


Haaaa.. saje nak kasi korang tengok, keyword aku yang panjang. Ada jugak hasilnya dalam blog aku. Lagipun aku budak baru belajar dan bertatih dalam SEO nih. Masih lagi mengkaji tips SEO yang blogger lain buat.


Ni haaaaaaaa keyword panjang aku... :)

Haaaa.. itulah dia yea.. nanti kalau ada lagi panjang atau pelik2, aku post kasi korang tengok. hehehehee.. 
Selamat berkeyword!!!

Labels: ,

8 Comments:

Blogger mie said...

apa la yang dicari panjang2 tu..
heheee

Thursday, January 06, 2011 8:44:00 PM  
Blogger PuanBee said...

huhu saja test kot!

Thursday, January 06, 2011 9:32:00 PM  
Blogger Miss Yaty said...

wah..hebat2..tahniah :)

Thursday, January 06, 2011 9:38:00 PM  
Blogger KiD said...

mie: panjang ada.. pendek pun ada.. hehhee

Thursday, January 06, 2011 11:37:00 PM  
Blogger KiD said...

Puan bee: cuba try test laaa tu

Thursday, January 06, 2011 11:39:00 PM  
Blogger KiD said...

miss yati: tak laaa hebat sgt.. heheehe.. tq tq

Thursday, January 06, 2011 11:42:00 PM  
Anonymous jomsantaisekejap said...

Ada jugak yang cari keyword macam tu.. ni mesti ahli bahasa atau cik seri bahasa..tak pun Datuk Rais Yatim kot :-)
Anyway, kadangkala kreativiti tu ada jugak mendatangkan hasil.
Do keep blogging and salam santai

Blog ke 115 " Jom komen-komen"

Friday, January 07, 2011 2:44:00 AM  
Blogger KiD said...

jomsantaisekejap:thanks for comment.. sama2 kita keep blogging. :)

Friday, January 07, 2011 4:37:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home