This Page

has been moved to new address

CPA terbaru dari Nuffnang!!! | Memang Berbeza

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: CPA terbaru dari Nuffnang!!! | Memang Berbeza

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

24 January, 2011

CPA terbaru dari Nuffnang!!! | Memang Berbeza

Baru baru ni, NUFFNANG ada umumkan untuk mengoptimumkan pendapatan melalui iklan2 yang masuk di blog. Kalau nak tau lanjut, boleh baca CPA NUFFNANG.


Baru ni, aku jenguk earnings dan ada sedikit perubahan. Tak laaa besar sangat tapi ada menunjukkan perbezaan antara CPC dan CPA.



Aku tak laa arif sangat, tapi happy gak laa sebab amount dari CPA ni lebih sikit dari CPC yang biasa. Korang tau tak pasal ni???

Labels: , ,

32 Comments:

Anonymous kaizen shinobi said...

nice2... betul2... memang bayaran dia berbeza...

CPC, akan bayar satu tuh je...

yang aku paham CPA nih dia bayar setiap kali orang click, pahtu, isi borang ke, register ke, macam tuh r.

buffered lak, akan bayar ikut pageview dan uV.. oho

Monday, January 24, 2011 1:04:00 AM  
Blogger gaung said...

tu la..bru perasan bende ni ada..canggih

Monday, January 24, 2011 3:24:00 AM  
Blogger sarah abadan said...

ooo cenggitu

Monday, January 24, 2011 7:16:00 AM  
Blogger Kancilbiru said...

ha ah...betul..amount dia lagi bnyak...:)

Monday, January 24, 2011 8:11:00 AM  
Blogger CikLilyPutih said...

ooo cam tu rupanya. now baru tau lah

Monday, January 24, 2011 12:47:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... rasanya blog dah boleh cash out kot.... ke nak tunggu TIGA ANGKA baru nak withdraw.... ;-p

Monday, January 24, 2011 3:52:00 PM  
Blogger KiD said...

kaizen: haaaa.. betul jugak laa tu ikut pemahaman aku... :)

Monday, January 24, 2011 5:38:00 PM  
Blogger KiD said...

gaung: haaaa... canggih beb!!!

Monday, January 24, 2011 5:39:00 PM  
Blogger KiD said...

sarah abadan: cenggitu laaa gayenye... hehehee

Monday, January 24, 2011 5:39:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: amount dia lagi banyak kat KB.. hehehee

ciklily putih: alaaaa... otai2 mesti lama tau.. hehehe

Monday, January 24, 2011 5:41:00 PM  
Blogger KiD said...

abang man: lugai leh cash out.. kalo dah leh cash out... mesti ada wat post cashout entry.. hehehee

Monday, January 24, 2011 5:42:00 PM  
Blogger kak ina kl (1) said...

waduh syoknya..mari kita sama-sama jadi jutawan--erhmm dalam rupiah ajerlah ek..
kamu kerja kat mana? nanti bagilah no kat email

Monday, January 24, 2011 7:09:00 PM  
Blogger Ejen 010 said...

ehh...same la.. check it out Iklan CPA (Cost Per Action) Pertama Dari Nuffnang

Monday, January 24, 2011 7:18:00 PM  
Blogger Tasha said...

iklan milkadeal tu masih berjoget2 kat my blog....jom tolong klik jom..... meh la~

Monday, January 24, 2011 7:24:00 PM  
Blogger mohd sasuke said...

erm caer x brape tau le plak..kih3..lately agak sibuk..so byk dah ketinggalan..trimas ntuk info berguna ni..=)

Monday, January 24, 2011 7:24:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina: nanti kid emel eh..

ejen 010: jom.. aku pun nak terjahhh..

Monday, January 24, 2011 7:33:00 PM  
Blogger KiD said...

tasha: jom joget2 klik2 sama...

caer: jenguk je kat nuffnang nyer profile tuh.. hehehee

Monday, January 24, 2011 7:34:00 PM  
Blogger Ejen 010 said...

sekali keluar iklan ni le pulok... perasan tak?

Monday, January 24, 2011 7:52:00 PM  
Blogger Cik TeN10 said...

haha..tak tau..

Monday, January 24, 2011 8:44:00 PM  
Anonymous rashid said...

ho2, tak try lagi nih...meletop la earning lepas ni..

Monday, January 24, 2011 8:49:00 PM  
Blogger KiD said...

ejen 010: aiyokkkk... tak tahu..

Monday, January 24, 2011 8:52:00 PM  
Blogger KiD said...

cik ten10: dia tak click excpt alcoholic and tobacco ads kut.. hehehee

rashid: letop2 laaaa

Monday, January 24, 2011 9:19:00 PM  
Blogger pucheh said...

tahniah bro..jom tgk CPA aku lak..
http://pucheh07.blogspot.com/2011/01/aku-dapat-cpa-earning-pertama-dari.html

Monday, January 24, 2011 9:47:00 PM  
Blogger KiD said...

jom pucheh....

Monday, January 24, 2011 10:06:00 PM  
Blogger Ejen 010 said...

KiD: aku mmg letak no la utk ads alkohol & tobacco..huhu..skg dah xnmpk ads tu dah...kejap je tadi..

Tuesday, January 25, 2011 12:00:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

xtaw n xpaham pon.
hahahah

Tuesday, January 25, 2011 8:24:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

so far tak ada lagi cpa, tunggu

Tuesday, January 25, 2011 1:12:00 PM  
Blogger Berto said...

bagus info ni, makin kaya la kita semua nnt..haha

Tuesday, January 25, 2011 1:29:00 PM  
Blogger KiD said...

ejen010: ada error laa tu.. hehehe

tukang merepek: ko tanya ebad.. mesti dia paham.. hehehee

Tuesday, January 25, 2011 5:08:00 PM  
Blogger KiD said...

sharing: tunguuuuuuu.. ada laa tu nanti

berto: tq.. sama2 laaa kayaaaa.. pakcik kayo!!! heheheee

Tuesday, January 25, 2011 5:09:00 PM  
Blogger ieMa ackLes said...

cam2 erk..
baru tau sebab selama ni kempen dapat y 25sen 2 jek...

Wednesday, January 26, 2011 3:48:00 AM  
Blogger KiD said...

iema: haaa.. selama ni kempen dapat 25 sen je.. pasni, dapat laaa lebih sikit... hehehee

Wednesday, January 26, 2011 6:30:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home