This Page

has been moved to new address

Streamyx System Down | Kelam Kabut Aku

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Streamyx System Down | Kelam Kabut Aku

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 January, 2011

Streamyx System Down | Kelam Kabut Aku

SYSTEM DOWN.. SYSTEM HANG..



Apa nak buat? Apa boleh buat?


Sistem Down.. Pengguna Streamyx yang ada masalah connection, Tapi kami di contact center tak boleh buat troubleshoot banyak sangat sebab sistem down. system hang.. macam mana nak bantu customer.


Adoooiii.. kesian pun ada tak dapat buat report. Esok dah masuk hari bekerja di kebanyakan negeri. Makin 'chaos' laaa nanti... adoooiii... dan adoooiii....

Buat korang semua.. sementara ni, standby laaa ape yang patut. Pakai wireless je ke ape.. kalau urgent2 bagi company... abishhhhh... Tadah telinga je laaaa aku esok.. tadi pun boleh tahan, dari kul 11.30pagi.. huk huk huk...

Sistem sedang diupdate... haiyaaaaa....

Labels: , ,

7 Comments:

Blogger Ejoy said...

PERKARA BIASA KLU JD HELPDESK NI

Monday, January 24, 2011 5:14:00 AM  
Blogger KiD said...

ejoy: memang biasa.. biasa dengan karenah dan ragam... hehehee

Monday, January 24, 2011 5:48:00 PM  
Blogger KiD said...

test entry sini

Streamyx System Down | Kelam Kabut Aku

Monday, January 24, 2011 5:58:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

hhahaa..nasib la lu!!

aku nk SD ko!!

ebadfzka~

Wednesday, January 26, 2011 1:49:00 PM  
Blogger KiD said...

ebad: takde makne nye.. hahaha.. KPI tak dapat penuh laaa

Wednesday, January 26, 2011 6:33:00 PM  
Blogger firdaus said...

tau takpe...sedey dol.....akunye dalam tracker tu berlambak dol...tapi seb baek r...bukak2 je keeseokan harinya..ade 2 report je yg tinggal..heaven!!!...

Thursday, January 27, 2011 7:12:00 PM  
Blogger KiD said...

daus: ahahaaa.. macam giler kan..

Thursday, January 27, 2011 11:52:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home