This Page

has been moved to new address

Dari Kerana Mata... Yang mempunyai Kuasa.. Ooohh....

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Dari Kerana Mata... Yang mempunyai Kuasa.. Ooohh....

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

11 December, 2010

Dari Kerana Mata... Yang mempunyai Kuasa.. Ooohh....

Dari kerana mata... yang mempunyai kuasa..
Ooohhh.. aku tergoda, aku tergoda terkecewa...


Ohhh.. itulah antara bait bait lirik lagu "Dari Kerana Mata" dendangan R.Azmi.


Sekarang ni, bila hari jumaat je.. aku nak sangat cepat balik keje.
Nak cepat hari sabtu. Boleh rileks. Boleh rehat. Setelah mengharungi weekdays yang cukup busy.. (busy ke.. sambil blogging..?)

Eye to eye


ilham segar selepas mandi petang..

Lepas tu muka nak menyusu laa tuh.. hehehhee..

ilham dah bertambah berat badannya. dari 2.5kg masa lahir dulu.. sekarang dah 3.1kg. alhamdulillah.. Nurse dari klinik desa pun ada selalu datang menjenguk..

So, kepada mummy and ilham.. tunggu daddy pulang selepas subuh yea.. Here we go!!! Putrajaya - Sungai Besar...

-I.M.U.S.M-

Labels: , , ,

13 Comments:

Blogger mie said...

nampak mata stim je...
comey la baby ni..
heheee

Saturday, December 11, 2010 12:21:00 AM  
Anonymous mieza said...

very da come + cute baby..;)

Saturday, December 11, 2010 1:16:00 AM  
Blogger piasara said...

Cutenyer Ilham..Tahniah untuk daddy dan mummy..hai..akk ni kan leh tgk baby,mula la rasa cam nak beranak lagi..oh no..

Saturday, December 11, 2010 8:18:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

gmbr 1st tu mane de eye to eye..
tgk ank ko pejam jer..
hehe
gmbr 2nd tu nape mcm tu?
terkezut ker?
hehehe

Saturday, December 11, 2010 10:50:00 AM  
Blogger Solihin Zubir said...

comel je dia menguap.. hehe.

Saturday, December 11, 2010 12:01:00 PM  
Blogger KiD said...

mie : tq.. memang matanya ala2 kuyu gitu.. nak tido tak tido jer.. hehehee..

Saturday, December 11, 2010 12:35:00 PM  
Blogger KiD said...

mieza: tq.. memang comey and cute.. + hensem macam daddy.. hehehee

Saturday, December 11, 2010 12:39:00 PM  
Blogger KiD said...

piasara : tq kak.. alaaaa.. boleh je beranak lagi. hehehe

Saturday, December 11, 2010 12:42:00 PM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: matanya tengok aku.. tapi bila bergambor je dia malu2.. gambar masa baby, macam2 memek muka.. :)

Saturday, December 11, 2010 12:45:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaa.... bagus la nurse rajin buat pemantauan.... atau itu memang tugas dia.... huhuhu

Saturday, December 11, 2010 5:36:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: memang tugas diorang.. diorang datang check, timbang baby dan bagi advice sket laa.. :)

Saturday, December 11, 2010 8:42:00 PM  
Blogger hudhud said...

cute nya baby. ni tk sabar nak kawin ekekeke :P

Sunday, December 12, 2010 8:03:00 PM  
Blogger KiD said...

hudhud : tq.. kawin2 laa cepat! :)

Sunday, December 12, 2010 10:11:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home