This Page

has been moved to new address

Aku Lulus!! Mara Setapak Lagi...

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Aku Lulus!! Mara Setapak Lagi...

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 December, 2010

Aku Lulus!! Mara Setapak Lagi...

halo halo halo kopi ke milo
jom follow follow..


Ingat tak post aku yang lepas?? Pasal assessment aku.
Kalo tak, leh review 30 minit yang mencemaskan
Saje nak bagitau.. Alhamdulillah aku LULUS 81.25% 
 Markah lulus untuk Basic Troubleshooting Assessment ni adalah 60%. Kengkawan batch 195 yang lain pun lulus.


Memang cemas masa assessment tu. 4 set soalan yang diberi secara rawak kepada setiap orang. Maknanya, orang sebelah takkan sama soalan dengan kita. Dah laa masa suntuk. 20 soalan untuk diselesaikan dalam 30 minit. Cara-cara untuk troubleshooting Streamyx dan basic internet. Pheeewwww...


So, kepada yang nak join BPO terbesar di Malaysia, VADS mengalu-alukan kedatangan anda. sahut cabaran ini..!!! eewaaaahhh..

p/s: ada lagi online assessment dalam minggu ni.. haiyaaaaaa..

Labels: , ,

8 Comments:

Blogger Daniela said...

wee~~ tahniah yooo =)

Wednesday, December 08, 2010 4:53:00 PM  
Blogger KiD said...

makcih... tq daniela

Wednesday, December 08, 2010 5:11:00 PM  
Blogger Rinna said...

Wahh tahniah kerana berjaya.. dpt markah yang cemerlang..

Wednesday, December 08, 2010 5:34:00 PM  
Blogger kak ina kl (1) said...

tahniah..kalau akak hemmm dapat berapalah agaknya ek?
blog larian tu memang membantu menaikkan trafik..sape tak join rugi ooo

Wednesday, December 08, 2010 6:32:00 PM  
Blogger KiD said...

RINA: tq tq.. semua cemerlang

Wednesday, December 08, 2010 7:01:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina: tq.. kalau akak mesti lagi tinggi..
bloglarian tu memang win-win... jom join!!

Wednesday, December 08, 2010 7:02:00 PM  
Blogger little cart00n said...

amboi gambar..tu tak tahan tu!hahahha..
btw, tahniah ya! :)

Wednesday, December 08, 2010 7:57:00 PM  
Blogger KiD said...

little cartoon : gambar sekadar penghias.. hehehee

Wednesday, December 08, 2010 9:19:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home