This Page

has been moved to new address

Terima Kasih Nuffnang!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Terima Kasih Nuffnang!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

09 December, 2010

Terima Kasih Nuffnang!!

halo halo halo kopi ke milo
jom follow folow


Kali ni nak cerita pasal nuffnang. yang sibuk dok orang cerita.
Aku pun nak gak. Hahahaaa..
Screenshot iklan nuffnang yang pernah aku ambik dulu.
Beberapa hari dan minggu ni terserempak gak, tapi tak print screen iklan nuffnang tu sebab kat opis.. hohoho



Haaaa.. itulah antara screenshot iklan dari nuffnang yang berjaya aku ambik. Ada lagi.. tapi cukuplah buat tatapan korang. BE??? belum ada lagi.  

Eyriqazz dan Kak Ina KL bagi tips, suruh bersabar dan setia pada nuffnang nih. tul tak? hehehee. My brother pun selalu bagi tips untuk memajukan blog dari masa ke semasa. Maklumlah, baru sebulan lebih je join Nuffnang nih.

TERIMA KASIH NUFFNANG KERANA SINGGAH DI BLOG SAYA!!!!

Haaaaa... korang ader???
Mesti laaaa lagi hebat kan.. hehehe

Labels: , ,

16 Comments:

Anonymous Kancilbiru said...

betul...BE ni bukan semua orang dapat, jadi bila dapat tu kenalah bersyukur....

Thursday, December 09, 2010 8:09:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Syam iklan kat advertiser nie memang banyak gak.... cuma kadar kekerapan tue bergantung pada kadar trafik yang advertiser nak dari blog kita...

Lagi satu ...cuba update kat BLOGGER BIO SURVEY NUFFNANG tue kasi menarik.... mungkin akan ada perubahan yang POSITIF

Thursday, December 09, 2010 8:30:00 AM  
Blogger KiD said...

KB: kid macam mimpi nak dapat BE je esok.. hahhaaa

Thursday, December 09, 2010 8:43:00 AM  
Blogger DeCrewz said...

Biasalah tu.. Aku pun baru dpt be.. Baru sebulan join... Agaknya mgkin sbb slalu blogwalking kot...

http://decrewz.blogspot.com/2010/12/buffered-earning-yang-ke-2.html

Thursday, December 09, 2010 8:47:00 AM  
Blogger KiD said...

Abg man: trafik oh trafik.. hehehe.. baru sebulan setengah mengaktifkan diri.

Thursday, December 09, 2010 8:49:00 AM  
Blogger KiD said...

DeCrewz : waaaahhh dah BE kedua yea.. caiyok!!!

Thursday, December 09, 2010 8:57:00 AM  
Blogger DeCrewz said...

Aku sendiri pun tak tau cemana blh dapt..he3. Ikut2 org je, kalau org kata jln lurus, luruslah aku jln, kalau org kata jalan bengkok, bengkoklah aku jln...he3

Thursday, December 09, 2010 9:10:00 AM  
Anonymous Faisal said...

haha..byknya screenshot..saya bru je tulis psl nuffnang ini..try check kat sini:-

http://www.2dayblogger.com/blog/2010/12/09/cara-membuat-duit-dengan-nuffnang/

Thursday, December 09, 2010 9:18:00 AM  
Blogger nazirulhazwan~ said...

congratz bro.pasni bley open table.ahaha

Thursday, December 09, 2010 10:13:00 AM  
Blogger KiD said...

Decrewz: jalan lurus ke nuffnang.. hehehe

Thursday, December 09, 2010 11:00:00 AM  
Blogger KiD said...

faisal: ada banyak lagi. ni antara yang sempat screenshot. :)

Thursday, December 09, 2010 11:00:00 AM  
Blogger KiD said...

nazirulhazwan: open table sama2 kay.. jom jom jom!!

Thursday, December 09, 2010 11:01:00 AM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

anastasyea pun tak dapat sebanyak tu ..

Thursday, December 09, 2010 4:35:00 PM  
Blogger KiD said...

anatasyea : skali skala jugak kid punya.. huhu

Thursday, December 09, 2010 8:07:00 PM  
Blogger kak ina kl said...

tq bagi link..amboi rajinnya kamu screenshot..

betul tu..bersabar dan setialah pada yang satu

Friday, December 10, 2010 8:28:00 AM  
Blogger KiD said...

hahaha.. kebetulan masa tu iklan nuff masuk..
print screen, masuk paint.. print screen, masuk paint.. ekekeeke

Friday, December 10, 2010 8:34:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home