This Page

has been moved to new address

Terima kasih BlogLarian!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Terima kasih BlogLarian!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 December, 2010

Terima kasih BlogLarian!!

halo halo halo kopi ke milo
jom follow follow


Haaaaa.. ingat tak semalam aku post pasal BlogLarian?
Kalau tak, gi SINI balik untuk review.
Baru je join, tapi boleh laaaa mencanakkan kejap trafik aku yang tak seberapa nih.
Aku join petang.. Graf ni ambik time malam.. Haaaaa see..? see?? cannot see aarr?



Ape ape pun, aku masih baru dalam bidang blogging dan trafik2 nih. Harap dapat tunjuk ajar dari sifu-sifu dan otai yang lama.. :)


Hah!! korang taknak join ke??

Labels: , , ,

12 Comments:

Blogger zaL_cdpx said...

weee....., ape mksd anda RAJIN? wee

Wednesday, December 08, 2010 2:42:00 PM  
Blogger KiD said...

zal_cdpx : rajin bloggging... hehehee

Wednesday, December 08, 2010 2:48:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Sempoi la kan... ada gak hasilnya.... yang penting sentiasa maintain dan kena tahu TIME dan WAKTU bila trafik naik atau merudum....

Wednesday, December 08, 2010 3:02:00 PM  
Blogger Fiqah Alias said...

wah3...hebatnya traffic...fiqah pon same jugak jd gtu..bLogLarian nie mmg berbaloi la kn..??? (^_^) mmg x rugi la join...

Wednesday, December 08, 2010 3:34:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: harap2 dapat maintain laaa.. skrang tak leh lawan hazmanfadzil.com lagi.. huhuh

Wednesday, December 08, 2010 4:52:00 PM  
Blogger KiD said...

fiqah: jom laaa kita berlari2 blog lagi... hohoho

Wednesday, December 08, 2010 4:53:00 PM  
Blogger Afiq Bukhari said...

tahniah bro..mmg trafik naik sejak join bloglarian :D

Wednesday, December 08, 2010 5:22:00 PM  
Blogger KiD said...

tq afiq.. sama2 kita naikkan trafik!!

Wednesday, December 08, 2010 7:21:00 PM  
Blogger kai azmier said...

betol bro.. lepas gune blog larian ne trafik naek dgn cepat..

Thursday, December 09, 2010 1:28:00 AM  
Blogger KiD said...

yeap kai... sama2 kita lari.. hehehe

Thursday, December 09, 2010 7:14:00 AM  
Blogger FareedSairi said...

Alhamdulillah, gembira ada yang dapat manfaat darinya. kalo rajin, cuba agak geng bw guna link senarai rumah :)

kalo tunggu je, memang tak dapat pape.

Thursday, December 09, 2010 12:47:00 PM  
Anonymous slimdiet2 said...

aku nak join gak. untung-untung boleh capai trafik yang tinggi

Friday, April 01, 2011 2:07:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home