This Page

has been moved to new address

Waiting for our Junior

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Waiting for our Junior

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

03 November, 2010

Waiting for our Junior

Halloooo guys.. hari yang agak penat lagi hari ni..
But nak share seseorang yang kami tunggu2 dan nanti2kan..
InsyaAllah Sha akan deliver pada 9/12/2010 kalo ikut kiraan scan.. Cer korang tengok sket..


7 bulan setengah...
 Aku idak laa paham sangat.. tapi yang nampak, beratnya 1606 gram setakat tujuh bulan setengah nih.. Lelaki ke perempuan..??? tu pun nurse and doc tak dapat nak pastikan lagi.. hehehe. so, kitorang beli baju dan aksesori neutral je lah.. Untuk newborn, biasanya kaler putih.. so, sesuai laa kan..

And sebelum aku tinggalkan genting highlands minggu lepas, ada sorang ni yang bagi hadiah in advance.. TQ so much Ahmal.. Kaunselor kat sekolah dulu.. :)


So far dah beli sket barang2 basic untuk our newborn baby.. pheewwww... another one month.. We'll waiting it.. :)

Labels:

4 Comments:

Blogger Maly F said...

heee..x sabarnye.
nnt nak soh dia pggl ape ek? acu? aunty maly? mak su? hmmm..hehehee

Wednesday, November 03, 2010 7:56:00 PM  
Blogger NuR FaTiN said...

saye pon x sbr nk tggu... shakiddo junior... hehe

Wednesday, November 03, 2010 8:33:00 PM  
Blogger KiD said...

lets wait and pray for goods.. :)

Wednesday, November 03, 2010 9:54:00 PM  
Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

nana :maksu sudahhhhh...

tp i nk dipanggil ape ek????

Thursday, November 04, 2010 9:32:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home