This Page

has been moved to new address

Restoran Mamak dah Canggih

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Restoran Mamak dah Canggih

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

30 November, 2010

Restoran Mamak dah Canggih

Balik dari keje, selepas abis assessment...

Terus laaa balik ke rumah. Meninggalkan Kuala Lumpur yang sesak dan sebelum sesak jalan, baik aku balik. hahaaha.. Lapar laa pulak. Aku singgah kedai mamak laaa. Almaklumlah tak rajin nak masak!

Tiba-tiba aku dapat nih..


Aikk..??? apesal queue number?? Aku nak beli nasik goreng pun ada queue number? macam nak jumpa doktor lak. Padahal tunggu....


Mamak yang goreng nasik tuh.. Tapi bila aku usha di ceruk sudut, ada bende alah ni....


Waaaah.. dah pakai order berkomputer. Patut laaa.. Aku rasa untuk mengelakkan penipuan dan untuk keselamatan dari segi stok. Ewaaaahh.. leh jadi manager aku ni..

Restoran ni jugak orang panggil "mamak terowong" sebab kedainya dekat dengan terowong presint 9 menghala ke presint 11.


Niii dia Nasi Goreng Cendawan. RM4.20 sebungkus


Sekarang, semua nak canggih. Yea laaa kan. ikut peredaran zaman. Esok-esok mamak ni amik order online jer.. hehehehee

Labels: ,

12 Comments:

Blogger nora said...

pergh gile canggih

Tuesday, November 30, 2010 10:35:00 AM  
Blogger ibu iman said...

kat restoren mamak kembar kt presint 9 lg canggih. pas order terus die kasi kad. time bayar nnti terus slash kad tuh kuar bape total nak kene bayar. gile ar kedai mamak. kenny rogers pun x mcm tuh kan kan kan...

Tuesday, November 30, 2010 10:40:00 AM  
Blogger Lazyf said...

curlast ko Maria!!!

Tuesday, November 30, 2010 11:16:00 AM  
Blogger Fiqah Alias said...

hehehe..hebat n canggih dh zmn skrg nie..

p/s : kalo mamak amik order online,skrg nie jugak fiqah order nasi goreng cendawan tu..fuuhh~ nmpk sdp jer...

Tuesday, November 30, 2010 11:35:00 AM  
Blogger ijatnuar87 said...

maner cendawannyer?hehehhe...dah mcm kfc plak nengoknnyer...

Tuesday, November 30, 2010 11:38:00 AM  
Blogger zazaw said...

HAHA .
tahu tkper
bapak canggih mamak sekarang ni
mula2 dulu cm wenggg jap
tgk mamak amek order pakai PDAA
tak menahan

Tuesday, November 30, 2010 11:50:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa.... dasat betul laa... memang update to date la diorang nie...

Tuesday, November 30, 2010 12:40:00 PM  
Blogger KiD said...

nora : memang dah canggih

ibu iman : kat nazmaju dgn darussalam pun camtu gak.. bagi kad kan?

Tuesday, November 30, 2010 5:13:00 PM  
Blogger KiD said...

lazyf : ko lagi curlass

fiqah : 3 tahun lagi ada mamak delivery kut.. hehehe

Tuesday, November 30, 2010 5:14:00 PM  
Blogger KiD said...

ijat : cendawan dah tersorok. hehehe

zazaw.. agaknyer diorang dah masyuuukkk kot

abg man : kedai mamak pun ikut peredaran zaman.,. hehehee

Tuesday, November 30, 2010 5:16:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

heheheh...sikit lagi toilet pon kene amik nombo..jenuh nak menunggu ehh...ekekeke...^^'

Tuesday, November 30, 2010 6:19:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

wow memang canggih, pasar malam pun guna nombor sekarang ni

Tuesday, November 30, 2010 6:50:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home