This Page

has been moved to new address

30 Minit yang Mencemaskan

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: 30 Minit yang Mencemaskan

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

29 November, 2010

30 Minit yang Mencemaskan

Fuuuhhhh.. Lega!!!
Akhirnya dah lalui 30 minit yang mendebarkan dan mencemaskan. Ni baru basic technical assessment. 20 soalan selama 30 minit.Macam-macam laa kan. nak predict soalan ape yang keluar. masing2 bertungkus lumus.

Kalo tak lepas 60%, kena re-seat. kalo tak lepas gak, jawabnya bye bye..

Sekarang amik ujian pun online dan ada limit time, memang takleh nak tipu laaa..

Ni laa salah satu soalan yang mencabar ingatan dan pemahaman minda.


Akhirnya, masa 30 minit berlalu begitu pantas. ´╗┐Rasa tak cukup je. Satu soalan average seminit setengah. Giler tul. hahahaaa.. ni bukan soalan teka teki. Kalau Abang Man MAS Kargo boleh laa kot dia jawab. hehehe

Ape-ape pun, hope dapat result yang bagus untuk semua batch 195.

Phewwwwwww....

Labels: ,

7 Comments:

Blogger tukang merepek said...

mmg xla...
harapan la...
ssh weiiii...
menangis jiran ak tyme ak nk jwb assessment tu..
ish3...
smpe mcm tu skali..
wakkakaka

Tuesday, November 30, 2010 12:02:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

all the best

Tuesday, November 30, 2010 7:55:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Kalau success boleh la blanja makan....

Tuesday, November 30, 2010 8:47:00 AM  
Blogger ijatnuar87 said...

mengalahkan soklan spm,hehehe

Tuesday, November 30, 2010 9:26:00 AM  
Blogger KiD said...

tukang merepek : memang dowh.. kelam kabut dalam masa 30 minit. dah laaa soklan sebelah2 tak sama..

sharinginfoz : thank you.. :)

Tuesday, November 30, 2010 9:54:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man : insyaAllah.. kalo success, mmg kaw kaw laaa..

Tuesday, November 30, 2010 9:56:00 AM  
Blogger KiD said...

ijatnuar87 : memang susah wooo.. hahahaaaa

Tuesday, November 30, 2010 9:56:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home