This Page

has been moved to new address

Hiasan Hari Raya di Office

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Hiasan Hari Raya di Office

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

18 August, 2011

Hiasan Hari Raya di Office

Memang sana sini dah mood hari raya. Bagi aku laa. Macam tak sabar nak beraya tahun ni di kampung mertua. Sebabnya ni kali pertama beraya bertiga dengan si kecik my ilham.

Kat office pulak dah dihiasi dengan hiasan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan juga hari merdeka.
Hiasan tingkat 6

Hiasan tingkat 1
Kat office boleh hias, takkan kat rumah tak leh hias.. tul tak? kemas-kemas sikit rumah nanti yea. Aku pun nak kena mop lantai segala bagai nanti.. Saper ada buat open house 2011?? hehehee

Aku nak MAIN GAME SAMPAI LEBAM KAT SINI!!

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home