This Page

has been moved to new address

Bulan Puasa Pun Nak Cium Bontot

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Bulan Puasa Pun Nak Cium Bontot

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

16 August, 2011

Bulan Puasa Pun Nak Cium Bontot

**Amaran: ini adalah kisah tauladan. Pembaca dilarang emosi ketika membaca dan ini adalah hanya luahan penulis

Bulan puasa ni, ingatkan taknak marah-marah.. Tapi sedikit sebanyak menduga perasaan kita. Cuba bayangkan bila time kita tengah berpuasa, tengok aksi cium bontot. Tak ke haru?

Gambar hiasan encik google
Inilah kisahnya. Aku parking kat area rumah aku macam biasa. Memang kalau duduk apartment ni, parking bersepah laa. Tapi tak laaa sampai macam nih. Nak cium bontot kereta aku?


Cuba tengok, aku tengok hanya ada ruang sebesar satu jari kita aje. Kata aku dalam hati, apesal tak langgar je terus bontot kereta aku? Leh aku paw dia atau insurans dia. Hmmmmmm..


Apa pun tak boleh laaa!! memang laa tak langgar kete aku. tapi kalau aku nak letak barang dalam bonet?? kena gerak jugak kereta aku kan? mau je aku masuk gear reverse lepas tu tekan minyak kuat-kuat. Muahahahahaaaaaaaa!!!

Lagi dua minggu rupanya nak raya... Aku tak ambik lagi HADIAH RAYA ni.

Labels: ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home