This Page

has been moved to new address

Tips Aku Dapat 7 Earning Grapevine

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tips Aku Dapat 7 Earning Grapevine

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

30 June, 2011

Tips Aku Dapat 7 Earning Grapevine

Yang terbaru terkini dan sensasi hangat di pasaran, kini aku dapat earning dari 7 GRAPEVINE! terima kasih nuffnang dan churpchurp!


Ada orang kata, grapevine ni hanya muncul di blog-blog otai aje, blog-blog yang earning tinggi aje. Tapi anda silap, kerana blog yang biasa-biasa pun ada grapevine singgah. Dan Tips untuk kali ini adalah blogwalking. Manual blogwalking adalah cara yang paling berkesan untuk mengesan grapevine ini.


Aku rajin gak laa blogwalking di kala rajin nih.. So, dapat laa menambah apa yang patut. Kalau tak blogwalking, nak tunggu grapevine depan mata kat blog sendiri... hmmmm.. lambat laa jawabnya.. huhuhu

Sambil-sambil blogwalking tu, ajak laaa kawan skali untuk ramai-ramai 

Labels: , , ,

32 Comments:

Blogger saiazuan said...

wow hebat.. xpernah tau pn psl ni

dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Thursday, June 30, 2011 12:08:00 AM  
Blogger saiazuan said...

wow hebat.. xpernah tau pn psl ni

dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Thursday, June 30, 2011 12:08:00 AM  
Blogger izfanora said...

sangat tak faham benda2 alah nie.. :P

Thursday, June 30, 2011 12:14:00 AM  
Blogger fyna said...

waaaa.
untung la...
hehehe..
meh cnih bagi fyna skit..

Thursday, June 30, 2011 12:26:00 AM  
Blogger ♥yaya budak suka embun♥ said...

earnings utk grapevine baru rm3. hoho T_T

Thursday, June 30, 2011 12:28:00 AM  
Blogger Man said...

stakat nih x dpt lg grapevine...nice tips bro.. :)

Thursday, June 30, 2011 2:14:00 AM  
Anonymous EARNic said...

tp aku rasa..blog bro ni dapat sbb PR tinggi.. tengok tu, PR pun 4. blog mahal ni.

Thursday, June 30, 2011 2:35:00 AM  
Blogger SyUhAdA said...

thniah bro kid..

Thursday, June 30, 2011 5:55:00 AM  
Blogger SyUhAdA said...

nie grapevine syu...
tlong klik ye..
nak jgk earning grapevine..hee~

http://grpv.cc/B4q

tQ~

Thursday, June 30, 2011 5:59:00 AM  
Anonymous OFFSHORE BLOG said...

Wow.. tahniah bro.

Thursday, June 30, 2011 7:51:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

seronoknya mesti banyak $$$$$

Thursday, June 30, 2011 9:20:00 AM  
Anonymous Miecyber said...

Bestnyer Bro...Congratsss..

Hilang Lagi Warisan Melayu

Thursday, June 30, 2011 10:13:00 AM  
Blogger HAFIZAL said...

oh...mcm tu ker.baru tahu

Thursday, June 30, 2011 10:57:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Abg ada la dapat dalam 5 ajee...huhuhu

Thursday, June 30, 2011 11:11:00 AM  
Blogger azu said...

kita baru dpt 1 GV, nk p blogwalking pun xleh buka iklan nuffnang, dak IT dh block daa..menci!

Thursday, June 30, 2011 11:19:00 AM  
Blogger NormaLiza Mah said...

GRAPEVINE! apa tu erk?
saya join gak churp2 n nffng...
kunjung2 dan singgah lah..
sama2 klik.. sma + tabung....
salam persinggahan..

Thursday, June 30, 2011 11:25:00 AM  
Blogger farhan said...

wahh banyak tu..grapevine aku rm0 huhu..ni link.. http://grpv.cc/wW8

Thursday, June 30, 2011 11:35:00 AM  
Anonymous Do said...

Aku pun dpt grapevine dr blog kengkawan gak...tapi ade 2 link grapevine tak menjana duit plak walaupun ade 20-30 unique clicks...hairan yer

Thursday, June 30, 2011 11:50:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

grapevine tu mcmna rupanya? apa kelebihannya? tak faham kaitan antara blogwalking dgn dapat grapevine tu kid tlg jelaskan personally boleh tak?

Thursday, June 30, 2011 11:51:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

menjadi2 ye ko punya grapevine ni.. heheh tahniah2

Thursday, June 30, 2011 11:57:00 AM  
Blogger Fara said...

masih tak dapat peluang lagi.. tak pe lah, mane tahu.. tibe2 terdapat pulak kan -.- caiyokk!!

Thursday, June 30, 2011 12:53:00 PM  
Blogger KiD said...

saiazuan: heheh. tak laa hebat sangat

izfanora: kena baca betul2 dari awal baru faham.. konsep kempen iklan aje..

fyna: untung sikit-sikit aje.. hehehee

yaya: haaaa.. jadi laaa tu.. :)

Thursday, June 30, 2011 1:22:00 PM  
Blogger KiD said...

man: cuba selalu blogwalking aje.. kat blog biasa2 pun ada jumpa..

earnic: hehehee.. biasa je bro.. bro pun boleh buat!!

syu: tq tq.. jom kempen2

Thursday, June 30, 2011 1:24:00 PM  
Blogger KiD said...

offchore blog: wow.. anda juga terbaeeekk!!!

sharinginfoz: alaaa bro. ciput aje.. hehehehe

miecyber: mekacih.. mekacih...

Thursday, June 30, 2011 1:24:00 PM  
Blogger KiD said...

hafizal: yup.. kalau tak, tak berjalan laaa GV kita..

abg man: waaaahh,, aktifkan churp2 yea..

azu: haiyaaa.. pi suruh unblock balik.. hehehe

Thursday, June 30, 2011 1:25:00 PM  
Blogger KiD said...

normaliza: ni kira macam extra income dari kempen churp2 dan nuffnang

farhan: kena rajin promote skali...

Do: haaaa.. yang tu kena tanya pihak churp2.. kut2 diorang salah kira ke. huhuhu

Thursday, June 30, 2011 1:26:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: huhuhu.. leyza kena baca dari mula laa ni.. kena fahamkan konsep GV ni..

myvitrd: yeaahoooo.. kat blog aku ada.. kat blog orang lain ada... :)

fara: sikit lagi ada laaa tu.. kena rajin blogwalking dan drop laa komen skali.. :)

Thursday, June 30, 2011 1:28:00 PM  
Anonymous Adila Azmi said...

Wow! Sounds great. Byk yg kena belajar ni. :D

Thursday, June 30, 2011 7:51:00 PM  
Anonymous David said...

Tahniah bro.

Thursday, June 30, 2011 10:39:00 PM  
Blogger KiD said...

adila azmi: saya pun baru belajar.. :)

david: terima kasih bro!

Friday, July 01, 2011 7:44:00 AM  
Blogger sarah said...

baru td dpt grapevine ni, sikit2 lama2 jd bukit kan.neway thanks bro..bnyk tips aku dapat dr blog ni.. :)

Friday, July 08, 2011 11:13:00 PM  
Anonymous tipskerjaya said...

wahh hebat ni,, nampaknya blogwalking mampu memberi kesan yang besar. tapi baru-baru ni saya ada terbaca yang google tak suka blog walking,, betul ker?

Monday, August 08, 2011 3:12:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home