This Page

has been moved to new address

Tak Boleh Cashout Nuffnang!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tak Boleh Cashout Nuffnang!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

17 April, 2011

Tak Boleh Cashout Nuffnang!

Aku tak boleh cashout nuffnang! Padahal aku dah boleh cashout nuffnang. Aku nak cashout, tapi ada sesuatu yang menghalang.

8883.. perrgghh.. jangan tikam sudah! hahaa
 Aku terpaksa menangguhkan cashout nuffnang. Sebabnya adalah masih ada Buffered earning yang sedang berlanjutan. Dua buffered earning dan dua metered earning daaa..
Dua buffered earning ni dah berlanjutan hampir sebulan dan aku dinasihatkan supaya cashout pada hujung bulan. Kerana pada masa tu, admin nuffnang akan update earning untuk prepare cheque. Ini berdasarkan blogger2 lama laaa cakap camtu.. (kalau salah, betulkan yea.. )  
 
Orait, dengan wujudnya entry post ini, maka CONTEST LUMAYAN dari aku telah tamat tempohnya. Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya  pada 18hb.

p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!!

Labels: , , ,

21 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... sementara buffered ada nie cuba tambah lagi kadar trafik yang boleh..... ;-p

Sunday, April 17, 2011 12:09:00 AM  
Anonymous titan said...

emm..tunggu je hujung bulan. Baru withdraw. Dapat banyak sket..

Sunday, April 17, 2011 12:18:00 AM  
Anonymous Nava Kishnanh said...

so sad but try again and again.

Sunday, April 17, 2011 12:55:00 AM  
Blogger ...mommy jue... said...

bestnya dapat merasa BE.. sya nie blm rezeki lagi nak dapat BE... bagi tips blh?

Sunday, April 17, 2011 5:27:00 AM  
Blogger Jack said...

Wow...BE aku masih berjalan..baru je..Masih jauh lagi nak cashout..haha..

Sunday, April 17, 2011 11:40:00 AM  
Blogger BeaN MorENo said...

masyuk...

Sunday, April 17, 2011 11:56:00 AM  
Anonymous Myvitrd said...

rezeki tu... masyuk2

Sunday, April 17, 2011 12:01:00 PM  
Blogger Fizalinolie said...

Best nyer dapat BE, bagilah tip bagaimana nak dapatkan BE.

Sunday, April 17, 2011 2:04:00 PM  
Blogger Budak Botak said...

he3, alhamdulillah rezeki...

Entry terbaru 11 Tanda Korang Nie Kena Penyakit Computerholic... (",)

Sunday, April 17, 2011 2:14:00 PM  
Blogger Joel Leslie said...

wahhh, rezeki! heheh ~ berdoa agar dpt mng contest tu :) seriously need it :( huhuhu

Sunday, April 17, 2011 2:31:00 PM  
Blogger fadhdeela said...

bestnyer ada BE..xpernah dapat huhu

meh sini: Bantulah Adik Muhammad Rafeal..Sedih melihat keadaanyer!!

Sunday, April 17, 2011 4:48:00 PM  
Blogger Cikgu Den said...

tue ke penghalangnya. bukan masalah tue. tapi rezeki. earn lagi bro.

SAYS.my 3rd anniversary birthday giveaway

Sunday, April 17, 2011 5:09:00 PM  
Blogger cik fza said...

xlama lar tu.
sabo je lah~

Sunday, April 17, 2011 7:02:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: trafik datang lagi dari pengunjung innit dan geng blogger... :)

titan: yups... harap dapt banyak laa sikit.. heheeh

nava: try again? end of month.. :)

Sunday, April 17, 2011 9:44:00 PM  
Blogger KiD said...

mommy jue: tingkatkan trafik, update blog... nanti dapat laaa tu.. :)

jack: waaahhh.. tahniah juga

bean: bro pun lagi masyuuuukkk!!!

Sunday, April 17, 2011 9:45:00 PM  
Blogger KiD said...

fizalinolie: BE ni diplih nuffnang.. cer cari tips kat entry lepas..

budak botak: alhamdulillah... rezeki anak...

joel: rezeki dicari.. :)

Sunday, April 17, 2011 9:47:00 PM  
Blogger KiD said...

fadhdeela: BE ni pun dah lama baru kid dapat.. :)

cikgu Den: hehehe.. jom earn sama2

cik fiza: sabor sikit lagi je nih... :)

Sunday, April 17, 2011 9:48:00 PM  
Anonymous sabree hussin said...

setiap bulan memang earning banyak macam ni ke

Sunday, April 17, 2011 11:18:00 PM  
Blogger Nur Hanani said...

tahniah..bestnya :) BE saya pun tgh running lagi. Tapi separuh dari yang awak punya.. :(

Jom baca ni: Maharaja Lawak Minggu ke-3..Lawak muzikal lalat dari Nabil memang terbaik..

Sunday, April 17, 2011 11:30:00 PM  
Blogger KiD said...

sabree: tak laaaa.. ini skali skala je... :)

hanani: BE tengah running.. teruskan trafik yea..

Sunday, April 17, 2011 11:48:00 PM  
Blogger Nissa Jalaluddin said...

waaaa....=(..sedih tgk nuffnang sendiri boleh x?haha..=)

Tuesday, June 21, 2011 11:39:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home