This Page

has been moved to new address

Pasar Malam Putrajaya | Makan sampai Kenyang Lagi

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Pasar Malam Putrajaya | Makan sampai Kenyang Lagi

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

05 March, 2011

Pasar Malam Putrajaya | Makan sampai Kenyang Lagi

Memang best kan kalau makan-makan nih.. Ingat Blogger MAS KARGO je yang boleh makan-makan nasi arab. hahahaa
Tapi Kid tak laaa nak citer pasal nasi arab lagi . Ni haaa.. Pasar malam Putrajaya, Presint 2. Macam-macam adaaaa...

Ada jual arnab! ni kan Tahun Arnab!

ikan laga pun ada

apam balik jagung lebih..!! (bayar pun lebih)

Sup daging, bihun sup, ketiau sup!
Haaa.. yang ni mesti kena cuba! ada jugak pau ilham yea.. heheheehe


ayam goreng crispy terbaik!!!

My peberet, TAPAI PULUT MANIS

lepas tu, makan aiskrim

Vienetta ni memang terbaik lah!!!
Haaaa... korang ada rasa lapar tak tiba-tiba? Tu laaa.. lain kali pergi laaa pasar malam. Macam-macam ada.. tapi nak kena bawak duit laa banyak-banyak, baru best. kan? kan? kan?

Labels: , , ,

9 Comments:

Blogger amny.. said...

wahh~~

mmg macam2 ada...:)

Saturday, March 05, 2011 8:50:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

Memang macam-macam ada.Aiskrim tu sedapnya...:)

Entri Terkini: Lagenda Hikayat Merong Mahawangsa. Sekarang dah difilemkan..

Saturday, March 05, 2011 3:56:00 PM  
Blogger Eyriqazz said...

tapai tu buat aku teruja broo....bila nak terjah putrajaya lagi ni pekena kopi dangdut..hik3...

Ada Apa Dengan Tune Talk?

Saturday, March 05, 2011 5:32:00 PM  
Blogger KiD said...

amny: memang macam2.. lum tawaf semua lagi...

Saturday, March 05, 2011 10:29:00 PM  
Blogger KiD said...

nur hanani: memang sedap lagi kalau tapai + aiskrim.. perrgghhh

Saturday, March 05, 2011 10:31:00 PM  
Blogger KiD said...

eyriqazz: perrgghhh.. kopi dangdut + tapai.. hahahhaa

Saturday, March 05, 2011 10:34:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hehehehe.....memang meriah la pasar malam kat putrajaya nie.... tapi takde pun ayam goreng gunting...ekekeke....anyway abg dah ada blog khas untuk makan2 nie.... kasi promote la >>> makanselalu.com

Sunday, March 06, 2011 6:48:00 AM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

kalau saya pergi Pasar mlm Putrajaya, saya suka duduk makan Char Koey Teow kat situ.. emmm..dap!

Monday, March 07, 2011 4:55:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: ader je ayam gunting bob tu... tapi ramai sangat orang.. huhuhu

ann: waaaahh best laaa.. tapi selalu kalau ujan.. abissshhhh... hehehee

Tuesday, March 08, 2011 8:04:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home