This Page

has been moved to new address

Terima Kasih GengBlogger! | Tips Visitor Blog Tinggi

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Terima Kasih GengBlogger! | Tips Visitor Blog Tinggi

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

17 February, 2011

Terima Kasih GengBlogger! | Tips Visitor Blog Tinggi

Kali ni aku nak ucapkan terima kasih kepada Gengblogger yang telah menjadi platform untuk blog Shakiddo bertatih. pada hari ni 17/2/2011, sehingga jam 2pm, jumlah pelawat ke blog shakiddo dah mencecah 1000 pelawat. Cer tengok sikit

Jumlah ni tak laa banyak sangat berbanding dengan korang yang lain tu. Blog ni baru nak bertatih dan mengenal sedara-mara blogger sekalian. Jadi Kid ucapkan terima kasih banyak-banyak kerana singgah ke blog SHAKIDDO. Jemput datang lagi lain hari gak yea..

Korang yang lain tu jangan lupa join GENGBLOGGER ni dan jumpa ramai lagi blogger2 di luar sana.

DAN YANG PENTING SEKALI, NANTIKAN PENGUMUMAN CONTEST PERTAMA DARI BLOG SHAKIDDO ESOK 18/2/2011.. JUMPA DI CONTEST SHAKIDDO!!!

Labels: , , ,

18 Comments:

Anonymous Kancilbiru said...

laa dah ok ke gengblogger ni...bukan haritu kena hacked ke? ish ish ...

Thursday, February 17, 2011 2:21:00 PM  
Anonymous antudegil said...

huyoh... teros 1K visitor? tere sungguh. aku ni puluh2 je. ikikiki. almaklumla, blog tak pemes. :D

Entri Terkini : Perlu Ke Perfect English Bila Bertutur?

Thursday, February 17, 2011 2:26:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: Dah okay je GB nih.. bukan KB ke yang hacked dulu? ekekekee

Thursday, February 17, 2011 2:28:00 PM  
Blogger KiD said...

antudegil: jap lagi malam nanti blog antudegil ok laaa kut.. sebab antu ada kuar blogging malam2 jer.. hehehe

Thursday, February 17, 2011 2:29:00 PM  
Blogger misza said...

kalau dulu bertatih ni dah boleh berlari la yer. visitor 1k. mantap dah tu. ^_^

Thursday, February 17, 2011 3:26:00 PM  
Blogger CikLilyPutih said...

ermm kagum2 jeles gak ni tau

Thursday, February 17, 2011 3:28:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

Macam mana nak jOin geng blogger ni bro>?^^'

Thursday, February 17, 2011 4:33:00 PM  
Blogger zmah said...

Tahniah!

Thursday, February 17, 2011 5:07:00 PM  
Blogger azizul said...

saya pun baru merangkak jer..

Entri Terbaru saya jom baca:mini cooper review

Thursday, February 17, 2011 6:49:00 PM  
Blogger KiD said...

misza: asihh.. lepas bertatih, baru nak berjalan je nih... huhuu

Friday, February 18, 2011 2:55:00 AM  
Blogger KiD said...

cik lily: kid pun kagum gak dengan cik lily orang lama.. hehee

groundnut: alaa.. log in je pakai FB. pastu add blog

Friday, February 18, 2011 2:57:00 AM  
Blogger KiD said...

zmah: tq. tq...

azizul: dulu pun kid pun gitu juga.. jom tatih sama2..

Friday, February 18, 2011 2:59:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

GB memang bagus

Friday, February 18, 2011 9:43:00 AM  
Blogger KiD said...

shanringinfoz: Sharing pun terbaeekkk!!!

Friday, February 18, 2011 10:47:00 AM  
Blogger wana_wani said...

1000 SIKIT...ADUHAI SAYA BARU BERJINAK2 NGAN BLOG NIE...JOM FOLLOW SAYA

Friday, February 18, 2011 11:39:00 AM  
Blogger KiD said...

wana_wani: memang sikit kid punya.. huhuhuhu jom jom jom

Friday, February 18, 2011 12:42:00 PM  
Anonymous danish said...

Terima kasih atas informasi ini. Saya yang masih baru belajar dapat tahu dan join gengbloger ni . terima kasih

Monday, May 30, 2011 1:01:00 PM  
Blogger KiD said...

danis: terima kasih kembali.. selalulah singgah sini yea..

Monday, May 30, 2011 10:59:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home