This Page

has been moved to new address

Akhirnya Earning ChurpChurp Cecah 4 Angka!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Akhirnya Earning ChurpChurp Cecah 4 Angka!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

16 February, 2011

Akhirnya Earning ChurpChurp Cecah 4 Angka!!

Aku baru print screen kat churp churp tadi. Kali ni tiada edit page.. hehehe Kalau yang dulu punya boleh tengok entry EDIT CHURPCHURP
hari ni masuk dalam rekod jugak laaa bagi ShaKiddo kerana selepas 3 bulan lebih dah dapat 4 angka!!

Yeaaahhh.. RM13.15 pada 16/2/2011. Kan earned churpchurp kid tu ada 4 angka. Serius tak tipu! RM86.85 lagi nak cashout. Aduhaiii.. bila laa yea? Tapi seperti kata JEJAI YANG PUTUS DENGAN FASHA, kita mesti boleh punya! macam EYRIQAZZ TOKEY ARNAB dan NIZA TOKEY PB UITM . Kalau ABANG SHAKIDDO YANG DAH NAK KAWIN tu, tak tau lah berapa dia punya earning churpchurp.

Korang macam mana? Sikit sikit lama-lama jadi bukit.. eh, lama-lama leh cashout laaaa!!!

p/s: DUA HARI LAGI PENGUMUMAN CONTEST DARI SHAKIDDO!!

Labels: , ,

31 Comments:

Blogger beaty said...

Saspens jua u ni..i punya stil 3 angka

Wednesday, February 16, 2011 8:08:00 AM  
Blogger Puanbee said...

hahaboleh lah ...ada sikit jugak ..

Wednesday, February 16, 2011 8:10:00 AM  
Blogger KiD said...

beaty: 3 angka sebelum titik ke? hehehe

Wednesday, February 16, 2011 8:21:00 AM  
Blogger Eyriqazz said...

Chaiyok3.....sikit2 lama2 jadi bukitkan..hik3...

P/s : Tahniah,bro menang keychain genting highlands..nanti e-mailkan alamat,nama dan phone no ke iman1237@hotmail.com utk dihantar keychain itu..

Wednesday, February 16, 2011 8:22:00 AM  
Blogger KiD said...

puanbee: boleh lah? boleh cashout dah laaa tu!! hehehee

Wednesday, February 16, 2011 8:23:00 AM  
Blogger KiD said...

eyriqazz: erkkk.?? menang?? waaaahhh... caiyok2!! tak sangka.. hahahahaaa

Wednesday, February 16, 2011 8:30:00 AM  
Blogger Kancilbiru said...

sikit2 lama2 jadi bukit...pastu sila blanja kitorang..:P

Wednesday, February 16, 2011 8:33:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... itu empat DIGIT laa.... ahaksss , eyriqazz hadiah tue antar kat alamat aku pun okey gak... hahaha... p/s: dah rajin join contest....good2x

Wednesday, February 16, 2011 8:35:00 AM  
Anonymous Noridah said...

ingatkan 4 angka betul macam RM tu.
saya punya menghampiri 71%. shceduled tweets yang banyak membantu.

Wednesday, February 16, 2011 8:36:00 AM  
Blogger KiD said...

KB: waaahhh.. kalau jadi bukit, masa tu KB punya dah jadi gunung kan? hehehe

Wednesday, February 16, 2011 8:40:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: a.. DIGIT dengan ANGKA tak sama eh? sudah tukar kaa?? (satya)

p/s: saje join sebab pasni kan nak buat contest lak.. hehehee

Wednesday, February 16, 2011 8:41:00 AM  
Blogger KiD said...

Noridah: waaahh.. dah 71% maka dah RM71 laaa kan? sikit lagi laaa tuuu...

Wednesday, February 16, 2011 8:42:00 AM  
Blogger saya_arief said...

boleh beli topup da tu.
:D

Wednesday, February 16, 2011 9:55:00 AM  
Blogger Cekodok said...

fuhh.. byk tu beb.. open table nti ajak gua...

Wednesday, February 16, 2011 10:25:00 AM  
Blogger KiD said...

saya_arief: nak beli topup camno kalau tak leh cashout lagi? hahahaa

Wednesday, February 16, 2011 10:48:00 AM  
Blogger KiD said...

cekodok: alaaa cekodok.. nanti aku open table cekodok aje laaa nanti yea.. hehehe

Wednesday, February 16, 2011 10:49:00 AM  
Blogger Cekodok said...

gua dah cekodok .. lu nak open table cekodok.. muak oo... haha

Wednesday, February 16, 2011 10:58:00 AM  
Blogger Suara Kalbu said...

Hahahahahahhaah.. tadi akak bajet dah nak dengki bila tengok tajuk entry kamu Kid. Sekali terkena daaaaaaaaa....

Wednesday, February 16, 2011 11:06:00 AM  
Blogger mrs.sabri said...

huhu saya baru je dapat 40sen..baru je tempek iklan churp2 tu semua..tak sampai pun sebulan..

Wednesday, February 16, 2011 11:17:00 AM  
Blogger Amyna said...

Alalala~~
Earning myna pun merangkak² juga nie.. lambat lagi rasa leh cash out.. sob3x.

Wednesday, February 16, 2011 11:41:00 AM  
Blogger KiD said...

amyna: sama laa kan? camner laa nak kasi laju kempen nih.. huhuhu

Wednesday, February 16, 2011 12:09:00 PM  
Blogger KiD said...

cekodok: dengan 13 hengget lebih ni, berjuta2 cekodok leh kita makan! wahahahaaha

Wednesday, February 16, 2011 12:11:00 PM  
Blogger KiD said...

suara kalbu: alaa kak.. ni pun menghappykan diri sebab tengok churp2 dok macam tu je.. huhuhu

Wednesday, February 16, 2011 12:12:00 PM  
Blogger KiD said...

mrs sabri: waaahhh.. lepas berbulan2 nih.. mesti kayo!! fuiyoooo

Wednesday, February 16, 2011 12:12:00 PM  
Blogger lionteen said...

lionteen punye churp2 3 angka.rm0.40.. hehe

Wednesday, February 16, 2011 1:37:00 PM  
Blogger KiD said...

lionteen: nanti jadi RM40 laa tu.. pastu RM400..!!! WOW!!!

Wednesday, February 16, 2011 1:48:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

beb...aku tak pandai la gune churp² tu..memang ada register...uhuhuhuh...=(

Wednesday, February 16, 2011 3:22:00 PM  
Blogger ChAzStYlo said...

siot bro...aku galak la click nak tgk...hahaha...
ok la tu..aku br rm2.00 hahahaha

Wednesday, February 16, 2011 7:58:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: ianya kena shared campaign tu kat FB, twitter atao blog.. bila orang klik iklan link kita tu, dapat 20 sen laaa.. huhuhu

Thursday, February 17, 2011 10:55:00 AM  
Blogger KiD said...

chazstylo: okay laaa tu.. lama2 jadi bukit! yeahhhh

Thursday, February 17, 2011 10:56:00 AM  
Anonymous slimdiet2 said...

suspen je. aku ingat betul-betul 4 angka, terkejut aku

Thursday, March 31, 2011 4:49:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home