This Page

has been moved to new address

Apabila Suami ke Pasar Seorang Diri | Hadiah dari Langkawi dah Sampai!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Apabila Suami ke Pasar Seorang Diri | Hadiah dari Langkawi dah Sampai!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

15 February, 2011

Apabila Suami ke Pasar Seorang Diri | Hadiah dari Langkawi dah Sampai!!!

Cuti Maulidur Rasul kali ini dapat cuti. So, masa untuk berehat dengan family lagi. Pagi-pagi mak telefon nak datang rumah. Waaah, makanan tak beli ape lagi nih. Maka terus kena gegas ke Pasar. Alamak! Si Suami ke pasar seorang diri. hahahahaa

Siap kena buat list untuk aku gi Pasar

Inilah Pasar Presint 8 Putrajaya
Time cuti ni, sepatutnya aku plan nak masak spaghetti bolognaise tapi kena tukar plan sebab mak ayah nak datang. Makan tengahari. Memang syiok laaa.. Sup ayam, ikan kembong goreng berlada, cencaru goreng, sayur kangkung dan jus buah-buahan sunquick. Kenyang sangat-sangat bila makan ramai-ramai. nyum nyummm...

Yang paling best bila mak aku bagi barang kiriman aku. Yea laah, weekend lepas diorang pegi Langkawi sebab ikut motivasi kekeluargaan kat sana anjuran Penjara Kajang.

Kisses, Toblerone dan KINDER BUENO

Memang coklat favourite aku KINDER BUENO nih. Kalau kat kedai biasa harganya dalam RM3.50 -4.00. Kalau orang pegi Langkawi, mesti aku nak kirim KINDER BUENO nih. RM19.90 untuk 8 peket kecik nih. sedap!!!

Happy sungguh hari ni. Sampai semua tertidur kekenyangan. hahahahaa.. 

p/s: Jumaat dan Sabtu ni Kid ada HARI BESAR lagi. nak tau apa dia?? tungguuuu...

Labels: , , ,

11 Comments:

Blogger tukang merepek said...

ak nk pegi langkawi nt..
ko nk order x??
huhuhuh

Tuesday, February 15, 2011 9:47:00 PM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: bila pegi? hehhee

Tuesday, February 15, 2011 10:25:00 PM  
Blogger FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! besh nyeh.
xnk share ngn comel ke?? hehe XD

Tuesday, February 15, 2011 10:53:00 PM  
Blogger KiD said...

fariehan: dah dalam perut dah.. heheeheh

Tuesday, February 15, 2011 11:21:00 PM  
Blogger ChAzStYlo said...

hahaha..ayam sekor potong kecik2 hahaha

Wednesday, February 16, 2011 12:16:00 AM  
Blogger KiD said...

chazstylo: mau bikin sup daaa... heheehee

Wednesday, February 16, 2011 12:45:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

owwhhh.....ni la pasar presint 8 yea...sabtu n ahad nie ada bengkel fotografi kat dewan komuniti situ.... abg order ferero rocher jee....ahaksss

Wednesday, February 16, 2011 8:43:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: haa'aah.. tapi dewan komuniti tak pasti betul2 kat mana. nanti roger..

Wednesday, February 16, 2011 9:20:00 AM  
Blogger Lazyf said...

kenal sgt tulisan Shalina bt Ismail itew... :p

p/s : simpan sket cekelat tuh utk aku...haha

Wednesday, February 16, 2011 10:38:00 AM  
Blogger KiD said...

lazyf (uncle): hahha. tulisan beliau sama je.. hehehee.. coklat?? habiss laaaa.. hehehee

Wednesday, February 16, 2011 11:33:00 AM  
Anonymous zackir said...

waa, manyak sodap itu makanan di atas maa !! huhuhu

Wednesday, February 16, 2011 9:05:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home