This Page

has been moved to new address

Gelanggang Raja Lawak 5 Minggu Ke 7 | Lucky takde LUCK!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Gelanggang Raja Lawak 5 Minggu Ke 7 | Lucky takde LUCK!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

18 February, 2011

Gelanggang Raja Lawak 5 Minggu Ke 7 | Lucky takde LUCK!

Gelanggang Raja Lawak 5 minggu ke 7 kali ini mempersembahkan tajuk RETRO. Hanya tinggal 7 peserta yang tinggal.


LUCKY: Pasal Azizah dan Juliana Ivan.. 
EPY:  Aku tak berapa paham ceritanya.. agak berterabur.. huhuhu
R2: buat rancangan ala2 talkshow.. perbezaan retro dengan sekarang
NAZMI: pasal Silap Dol adik Sarip Dol. kali ni memang steady!! 
MAN: Tiru gaya Hail Amir.. agak slow sket..
BALAS: lawak retro antara anak dan bapak. lawak lawak lawak..
LEMAN: cerita dengan laila.. bosan dowh!


David Teoh: berjuta bintang punya sinar. dan ada satu bintang yang menonjol. dan itu adalah anda.. hahahhaa (untuk nazmi)

Satya Babyface: steady je comment macam biasa..

Afdlin Shauki: suka dengan lawak R2 dan Balas macam lawak sengal.. hahaha

Kali ini, tiga peserta terbawah adalah EPY, MAN dan LUCKY . Kali ni peserta yang tersingkir adalah LUCKY

Sudah tamat GELANGGANG RAJA LAWAK 5 MINGGU KE 7. Kita tunggu sambungannya Jumaat depan dengan 6 peserta.

Labels: , ,

9 Comments:

Anonymous starsyeea said...

aku sedih kut LUCKY kuar...ade yg dr awal2 dulu lagi aku taknak ade dalam RL5 tp still betahan...lawak die tiap2 mggu aku tak penah gelak. taper, yg penting nazmi dasyaaaattt...haha

Friday, February 18, 2011 10:35:00 PM  
Blogger KiD said...

starsyea: kid suka nazmi, r2 dan balas.. yang lain kureng sket.. macam epy dan leman.. huhuhu (pendapat peribadi)

Friday, February 18, 2011 10:54:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

eih....Dasyatttt btol la nazmi...

Friday, February 18, 2011 11:00:00 PM  
Blogger KiD said...

dasyaaaatt, aku lupa!! hehehe

Friday, February 18, 2011 11:46:00 PM  
Blogger DaHLia said...

skrg ni pun sis jadi melayan lak RL ni

Friday, February 18, 2011 11:50:00 PM  
Blogger KiD said...

layaannn dahlia... hiburkan hati.. hehehe

Saturday, February 19, 2011 9:43:00 AM  
Blogger kema said...

huh npe leman tak keluar2....boring tul lawak dia...
nazmi sgt best....

Saturday, February 19, 2011 11:04:00 AM  
Blogger KiD said...

hahaa.. jap lagi leman kuar laaa tu.. pastu epy, pastu man kot.. huhuhu

Sunday, February 20, 2011 12:49:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

leman mmg bosan gilerr..
sip bek dah kuar semalam..sigh~

ebadfzka

Saturday, February 26, 2011 2:01:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home