This Page

has been moved to new address

Terima Kasih Blogger | 500 follower dalam 2 Bulan

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Terima Kasih Blogger | 500 follower dalam 2 Bulan

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 December, 2010

Terima Kasih Blogger | 500 follower dalam 2 Bulan

Sudah hampir dua bulan shakiddo berblogging.
Setelah lama ditinggalkan... Setelah diberi nafas baru...
Setelah diberi galakan baru.. kini Shakiddo.blogspot telah mencapai 500 follower.
Dan semua ini takkan berlaku tanpa sokongan anda semua.
TERIMA KASIH SEMUA..!!!!
Dan follower ke 500 yang bertuah adalah...

ENCIK RENJERKABLOI...!!!!

Dan juga terima kasih khas kepada my Brother, my Sis 1, dan  my sis 2, kerana memaksa aku untuk balik semula dalam blog nih.. hahahaaa. Kalau tak, aku dok hanyut main games aje laaa.. ekekekee.. bagus jugak buat blog nih.. Banyak isi masa lapang, banyak dapat info, banyak dapat kenal orang dan lagi2 lah.. hehehee


Blogger2 otai macam Eyriqazz, Kak Ina KL, Kancil Biru dan lain lain (maaf tak dapat tulis semua..) akan tetap menjadi rujukan dan panduan shakiddo

Pendapat peribadi aku yang cetek.. Ada blogger yang dah lama atau otai, tapi kita ni yang baru mintak laaa tunjuk ajar atau komen ke.. tips ke... tapi haramm nak balas atau jenguk kita. Dan blogger macam tu, aku tak layan laa sangat (kecik hati).. hahahaaa.. Ada yang macam bila kita komen, ingat kita nak ngorat dia laaa... padahal dunia blogging dia yang lama pun, takkan dia tak faham.. hohohoh

Ada gak terniat di hati.. untuk buat giveaway.. contest dan ape bagai lagi.. tapi nantilah dulu.. biar ok semuanya, nanti shakiddo akan buat. InsyaAllah.. aku pun baru nak bertatih.. :)

So, hope semua blogger akan senang dan singgah jenguk kat sini. Ada yang baru kenal.. ada yang dari sekampung.. ada yang satu tempat keje.. hehehe.. jemput2 laah yea..


Orait.. ingat ape?? ingat SHAKIDDO.BLOGSPOT.COM


ingat ape??? ingat
SHAKIDDO.BLOGSPOT.COM


Yeaaaaaaahhhhhh... Celebrating ALL 500 Followers in 2 months!!!!

Labels: , , ,

28 Comments:

Blogger Eiymah Fahimah said...

Wah...terbaiklah! saya yg baru 2 bulan wat blog pun xleh kumpul follower seramai ni..congratz!!!

Monday, December 27, 2010 6:47:00 PM  
Blogger Afiq Bukhari said...

tahniah :D

Monday, December 27, 2010 6:47:00 PM  
Blogger Miss Izah Mohamed said...

wahhh! tahniah2.. :)

Monday, December 27, 2010 6:50:00 PM  
Blogger Imzainieyzulkipli said...

tahniah!

Monday, December 27, 2010 6:52:00 PM  
Blogger KizZ said...

OK ok ingat!!Shakiddo yeah!!tahniah tahniah..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

Monday, December 27, 2010 6:52:00 PM  
Blogger sekuk tawa said...

dasat tol blog ni...

Monday, December 27, 2010 6:55:00 PM  
Blogger En iLham said...

dua bulan dah 500
kalau 4 bulan dah seribu
kalau 8 bulan dah 2 ribu
kalau.....
malas nak kire dah
bravo lah bro..semoga lebih sukses pasni

Monday, December 27, 2010 7:06:00 PM  
Blogger KiD said...

eiymah: follower je banyak.. tarik tak naik sangat.. huhuhu

Monday, December 27, 2010 7:18:00 PM  
Blogger CIK IMAKASIHDANI said...

cik ima follower y ke 501 xdiraikan ke?,,,kecik hatiku...:( hehehe...

Monday, December 27, 2010 7:18:00 PM  
Blogger KiD said...

afiq bukhari: tq.. nama awak pun naik gak popular blog.. :)

Monday, December 27, 2010 7:19:00 PM  
Blogger KiD said...

miss izah: tq tq.. mekacih

imzainiey: most welcome.. jenguk2 laa lagi yea..

Monday, December 27, 2010 7:19:00 PM  
Blogger KiD said...

kizz: ingat kizz juga... yeaaa... jom terjah balik

sekuk tawa: tak laaa dasat sangat.. selalu jenguk2 kawan je.. :)

Monday, December 27, 2010 7:21:00 PM  
Blogger KiD said...

en ilham: alaahai.. mana leh kira macam tuh.. hahahaa.. nnt esok2 tak rajin, tak leh gakk.. ekekeke.. tapi insyaAllah.. sama2 laaa kita yea..

Monday, December 27, 2010 7:22:00 PM  
Blogger KiD said...

CIK IMAKASIHDANI: jom sambut2 gak... semuanya shakiddo sambut tau!!

Monday, December 27, 2010 7:23:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

wah tahniah...bukan senang tu...KB dah setahun lebih pun baru banyak tu...hiks...keep it up!

Monday, December 27, 2010 7:41:00 PM  
Anonymous nazihahisa said...

tahniah atas pencapaian itu ^_^

Monday, December 27, 2010 7:47:00 PM  
Blogger mamawana said...

Tahniah...Mwana dah hampir 2 tahun baru 400 ajer....dulu sebulan sekali blogging...tahun kedua seminggu sekali blogging..now...bila free...kalu free hari hari...setiap hari blogging...ngeeee

Monday, December 27, 2010 8:25:00 PM  
Blogger Pendekar Berkuda said...

ah...kenapa? nama pendekar tak ada dalam list?? kejam betul kid...huwwwaaaaaaaaaaaaaa.........

*nanges?? jelas tipu...ngiahahaha....

Monday, December 27, 2010 9:04:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: waaaahh.. otai singgah blog ni laa... :)

Monday, December 27, 2010 9:42:00 PM  
Blogger KiD said...

nazihahisa: mekacih2..

mamawana: tu laaa.. saya pun hari2 blogging.. huhuhuhu

Monday, December 27, 2010 9:43:00 PM  
Blogger KiD said...

pendekar: alaaaa.. pendekar nanges lak.. gi naik kuda tu lagi... tumpang blogwalking.. hehehe

Monday, December 27, 2010 9:44:00 PM  
Blogger honeyvsbee said...

tahniah yer dari akk no 100..hihihihh

Monday, December 27, 2010 10:25:00 PM  
Blogger Cik Yana said...

congrats dah capai 500 follower :)
Rajin2 blogwalking nnti rmai yg dtg up trafik dan follow,,
lagi satu, jangan amalkan i follow u, u follow me,,
sstengah org tak suka :)

Monday, December 27, 2010 10:25:00 PM  
Blogger KiD said...

honeyvsbee: mekacih2.. hehehee

cik yana: thanks.. saye budak baru belajar.. mekacih untuk tips tu yea.. :)

Monday, December 27, 2010 10:41:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Rasanya content blog nie okey....interaktif sebab banyak komen setiap post....build up blog secara berperingkat.....teruskan cari tips dan tutorial...cuba luangkan masa kalau ada events atau gathering blogger....

Monday, December 27, 2010 11:31:00 PM  
Blogger KiD said...

terima kasih abg man.. nantikan entri "jodoh untuk abangku" hehehee..
jom FASTER!! THE ROCK tuuuu....

Tuesday, December 28, 2010 12:45:00 AM  
Blogger nuR izyan said...

tahniah!500 dalam 2 bulan tu..hehe..
btw..entry blog ni ok..
keep blogging :)

Tuesday, December 28, 2010 8:29:00 PM  
Blogger KiD said...

nur izyan: thanks yea.. keep in touch tau! :)

Tuesday, December 28, 2010 9:04:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home