This Page

has been moved to new address

Merry Christmas!!! |Tart Telur di KFC

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Merry Christmas!!! |Tart Telur di KFC

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 December, 2010

Merry Christmas!!! |Tart Telur di KFC

Malam Hari Natal.. Malam Hari Krismas...
Kami semua training macam biasa..
Tapi, memasing macam dah mood cuti.
Bukan nak sambut krismas.. tapi sebab dah nak weekend.. So, jadi Mood Public Holiday + Weekend laaaa... Mood malas keje berganda.. wakakkakaaa


So, kami pegi laa ke KFC untuk dinner ramai2. Aku, Ebad dan Asri order snack/dinner plate je. Baru perasan ada benda baru.. Nak try tart TELUR a.k.a. EGG TART!!

 Harganya pun okay laaa untuk try. RM1.80 satu dan kalau add on RM1.60, Dalamnya ada telur.. Sedap beb!! macam yang jual kat kedai bun tu haa.. hehee



Snack plate dan Egg Tart... di KFC TTDI

Ebad, aku, Asri and Daus

Intan, Uyoi, Gani, Mal dan Ally pun join skali

Actually, kitorang nak memeriahkan malam raya buat Ally. maklumlah jauh di perantauan. Nun jauh di Sabah. Dan kalau korang nak tau, Ally ni adalah adik Alex RAJA LAWAK 3 dulu tu... "maggie saya sudah kembang!" Selalu kitorang ajuk dia.. hahaahahaa. Dia pun selalu buat lawak macam abang dia...

So, Merry Christmas, Selamat Hari Natal kepada mereka yang menyambutnya. Ally, Alex,  Elisa dan Ivy my student SMS Saleha, Genting Highlands...


Jingle bells!!!

Labels: , , ,

15 Comments:

Anonymous Sufi Tshirt Printing said...

tart telo KFC memang sedap! rugi beli 1 hari tu..tu pun pakai voucher free..huhu

Saturday, December 25, 2010 12:16:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

sronok dpt mkn reramai mcm nie..
nt ak nk try la tart telo tu tp ak kureng cket la klu tart..
huhuhu

Saturday, December 25, 2010 12:37:00 AM  
Blogger Cikgu Fikri said...

PERGH!!!!
cam sedap jerk..
t nk rasa lah :)

Saturday, December 25, 2010 12:41:00 AM  
Blogger KiD said...

sufi tshirt: beli laaa sedozen yea pasni.. hahhaaa

Saturday, December 25, 2010 1:02:00 AM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: memang seronok.. lagi2 kalau rehat nak sampai dua jam.. ekekekee

Saturday, December 25, 2010 1:03:00 AM  
Blogger KiD said...

cikgu fikri: jangan lupa dapatkannya di KFC berdekatan!!! ewaaahhhh

Saturday, December 25, 2010 1:04:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa.... berkawan dengan adik selebriti laa.... nanti mintak tiket untuk raja lawak 5 yea....

Saturday, December 25, 2010 9:54:00 AM  
Anonymous husttledonn said...

nyaman korang mkn kfc..kenduri haha

Saturday, December 25, 2010 6:21:00 PM  
Anonymous hustledonn said...

makin debab la ko din

Saturday, December 25, 2010 6:25:00 PM  
Blogger f.z.k.a said...

eh kid pembetolan k..
asri amik DINNER plate..
3ketol ayamm..dia kan pelahappp!!
ahhahahaha

tart telor 2?i likeeeeee

Saturday, December 25, 2010 6:30:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: nak tgk raja lawak yea.. hehehee

Saturday, December 25, 2010 7:34:00 PM  
Blogger KiD said...

pudin: mari laaa join skali.. kat bote ade kfc tak? hehehee.. seri iskandar ada kut?

Saturday, December 25, 2010 7:36:00 PM  
Blogger KiD said...

fzka: asri memang pelahap.. tapi control takmo makan lepas kena paksa derma dengan orang tu.. wakkaaakkaa

Saturday, December 25, 2010 7:37:00 PM  
Blogger kema said...

sume kfc ade ek...huuhuu nk try jugak lah...tart telur here i comeeeeee!!!!!!!

Saturday, December 25, 2010 8:59:00 PM  
Blogger KiD said...

kema: selamat tart telurrr...

Sunday, December 26, 2010 11:10:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home