This Page

has been moved to new address

Jusco Equine | Sedapnya Sarapan Pagi!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Jusco Equine | Sedapnya Sarapan Pagi!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

24 December, 2010

Jusco Equine | Sedapnya Sarapan Pagi!!!

Nyenyaknya tidur malam tadi. Selepas tiada gangguan bunyi loceng fire drill yang membingitkan telinga.
So, pagi ni memang aku dah plan untuk ke Pejabat Pos Equine. Malas nak ke Alamanda. SLOW!!! huh...
Dan aku ingat Jusco bukak pukul 9.30 pagi tapi....



Pukul 10pagi bukak rupanya. so, aku terus renew roadtax kat Pejabat Pos. Lepas tu aku turun bawah nak cari sarapan. errrmmmmm Takkan KFC lagi kut..? hahahaaa


So, aku pun jalan-jalan kat Jusco Equine tu untuk cari makanan sarapan..

Ada ni... Cheese dan chicken bun


Sosej + sos + mayo dan ayam goreng
Tapi selera aku tadi adalah....

Mayo cheese Bambam Bigalow

Pie serunding daging


Tuna doughnut

Haaaaa... amacam?? lapar tak tak?? nyum nyummmm... Bambam Bigalow tu saje aku taruk namanya sendiri sebab BESSSARRR PUNYAAA!! dibandingkan dengan duit RM1 tu.. hohoho


Terboooekkkk di Jusco Equine!!!!

Labels: ,

17 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

pernah juga datang awal masa gi jusco

Friday, December 24, 2010 3:15:00 PM  
Blogger fa-in said...

mantap! mknn..dah la tgh lapo ni

Friday, December 24, 2010 3:44:00 PM  
Blogger misyamissyou said...

T_T sedappnye...lapa terus...huhuu

Friday, December 24, 2010 3:58:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

lama nya tak jalan2 ke sana...ehehhehe...^^'

Friday, December 24, 2010 4:12:00 PM  
Blogger KiD said...

sharing: seb bek tak jadi tukang pegang kunci jusco..

Friday, December 24, 2010 4:57:00 PM  
Blogger KiD said...

fa-in: lapar?? memang nak kasi korang lapar.. hehehee

Friday, December 24, 2010 4:58:00 PM  
Blogger KiD said...

misya: lapar.. terus gi beli.. hahhaaa

groundnut: aku pun jarang2 dah ke situ.. tapi parking free lagi.. hehehee

Friday, December 24, 2010 5:01:00 PM  
Blogger CekWa said...

best bambam bigalow..kenyang makan sebijik

Friday, December 24, 2010 8:30:00 PM  
Blogger KiD said...

cekwa.. memang best.. ni pun tak abis lagi.. hahaha

Friday, December 24, 2010 8:51:00 PM  
Blogger honeyvsbee said...

sedap nyaaaa....hu nih buat bee terliur sokmo!

Friday, December 24, 2010 9:37:00 PM  
Blogger tukang merepek said...

nie la roti y ko mkn ms kt tmpt keje td?
huhuhu

Saturday, December 25, 2010 12:38:00 AM  
Blogger KiD said...

honeyvsbee: sokmo terliur.. carik je.... hahaaaa

Saturday, December 25, 2010 12:53:00 AM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: yea laaaa.. dah sah2 aku offer kat ko kan...

Saturday, December 25, 2010 12:54:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Pie serunding daging tue MENARIK..... nanti blanja yea....

Saturday, December 25, 2010 9:52:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: menarik tertarik memang dbomb... leh aje.. kena carik laaa nnt.. hehehe

Saturday, December 25, 2010 11:58:00 AM  
Blogger f.z.k.a said...

hadoo!!
aku ingtkan rege roti 2 singgit!

Saturday, December 25, 2010 6:32:00 PM  
Blogger KiD said...

fzka: hahahaa.. harganya dua hengget lebih kut... besar dowhhh

Saturday, December 25, 2010 7:44:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home