This Page

has been moved to new address

Welcome back Kuala Lumpur..!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Welcome back Kuala Lumpur..!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

02 November, 2010

Welcome back Kuala Lumpur..!!!

01.11.10

Selepas pulang dari genting, terus mindsetku ditukar untuk new job. Tak boleh kufikirkan tentang perpisahanku dengan SMS Saleha. Amat mengharukan... Biarlah ia berlalu begitu saja. Keep in touch my student!

Pagi 01.11.10 lepas subuh aku terus ke ERL. Lama dah tak naik public transport ni rasanya. Dengan rasa mengantuk pagi2 di kala penat lelah genting pun tak ilang lagi.. aku gerak dari Putrajaya ke Bdr tasik Selatan dan tukar tren STAR dan ke Bandaraya..


Kul 6.30 pagi.. macam nak rabak mata. Penat.
 Then, sampai KL awal lak tu.. Yea laaaa.. 1st day keje maa.. nak tgk situasi dulu. kot2 laaa tren buat hal ke, ape ke.. prevention better than cure laaa katakan.. kekeeke..
pagi2 kul 7 lebih dah sampai. kira sejam je laaa merempit dari putrajaya-KL. pheeewwww

Warung makan sebelah kedai aci yang kat sebelah Haniffa.. hahahaaa

Mencekik laa jap. Lama tak sarapan kat warung sebelah Haniffa, Jln Masjid India nih.. hahhahaaa.. Some memoriable turn up in my head. Sementara tunggu bebudak Tingkat 15 Semua House.. tapi diorang masuk opis kul 9 pg. haiyaaaa...

Kul 8.15 dah masuk ke opis baru aku. Briefing and sign contract.. so on.. Next, training started for 8 weeks.. wooohoooooo..!!!! siap ada KPI lagi tu..

Ok lah, nak sambung baca Manual, Note.. nanti ada assesment lagi.. aduussshhhh..

Labels:

5 Comments:

Blogger Lazyf said...

bertabahla uols...

Tuesday, November 02, 2010 4:51:00 PM  
Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

huhuhu....kulihat sudah ada ciri2 bloger berjaya ni! wakakakka... cpt masukkan iklan nuff!

Tuesday, November 02, 2010 8:09:00 PM  
Blogger KiD said...

insyaAllah... idea2 meletop dah ada dalam kepala.. heheehe

Tuesday, November 02, 2010 8:24:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hmmmm bagus jugak la si wa paksa buat blog nie.... good start.... cume iklan nuffnang tu letak kat TIGA slot seperti yang dinyatakan kat blog NUFFNANG ( A,B,C )

Wednesday, November 03, 2010 12:12:00 PM  
Blogger Maly F said...

pasni kita sama-sama keje KL..huhuhu..adik awak nak keje hkl dah nnt ^.^

Wednesday, November 03, 2010 5:46:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home