This Page

has been moved to new address

i-city

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: i-city

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 October, 2010

i-city

Sambungan dari Putrajaya Cruise...


Selepas menggoreng nugget, maka semuanya yang keletihan berehat di depan tv. Perrghhh.. lena jap.
Pastu kami singgah semula ke Masjid Besi untuk solat Maghrib. Kemudian, perjalanan diteruskan ke Shah Alam. Mak, ayah, adik, adik ipar, wife dan aku tak sabar gak nak gi tengok i-city nih.. asyik tengok gambor orang je kat dalam fb.. hehehe

Dekat sejam, maka sampai laaa kat i-city shah alam. Laaa.. area seksyen 7 ghupenye. Plumbum, platinum, uitm ader kat situ.. yang hadooo jer.. hahaha

Then, masuk parking RM10 (walaupun jalan tar dan parking tak berapa nak siap lagi). Ape lagi, terus snap..snap..snap.. dan snap gambar. Colourful. Wonderful. Beautiful. Ramai sungguh orang malam tu. Macam gi uptown damansara satu ketika dulu lak.. hehehe..


Sementara menunggu order makanan dan minuman
 Lepas tu, terus laa pusing dan pusing dan pusing seluruh pelusuk i-city tu.. Penuh dengan pokok-pokok tiruan yang dilimpahi dengan mentol-mentol bercahaya.. wow!! brape laaa bil letrik untuk satu malam tu..

Cactus


Kuch kuch hota hai

ShaKiddo

dhiyaz86 a.k.a gula gula cinta dengan si somi

Maly raws and dhiyaz86

You and Me
Jalan-jalan.. dah kul 11 malam dah. maka kami pun pulang.. Masing-masing letih + kenyang + happy.. yeaahhhoooooo

Labels:

8 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

Uiiikk..... mencik2... korang dah pegi dulu....huwaaaa !!!

Thursday, October 28, 2010 8:42:00 AM  
Blogger KiD said...

hua hua hua... tu laaaa.. kojo sokmo..
ni semua plan mummy. dah cuti tak tau nak gi mana.. seb bek ada i-city nih.. jadik laaaaa

Thursday, October 28, 2010 10:20:00 AM  
Blogger Lazyf said...

giler mahal caj parking smpi 10 hengget!!!
aku g aritu singgit jer caj parking taw...

Thursday, October 28, 2010 4:10:00 PM  
Blogger NuR FaTiN said...

lor abg kiddo.. dkt je ngn umah den nih... umah den tmn kristal.... hehe

Thursday, October 28, 2010 9:29:00 PM  
Blogger KiD said...

lazyf.. ko curik2 parking ke hape? hehehe

fatin.. dekat je ke? patut banyak kristal2.. slalu gi jalan2 situ laa eh?

Thursday, October 28, 2010 10:57:00 PM  
Blogger Maly F said...

yeahh..next time kita gi men ice skate plak..hee

Friday, October 29, 2010 11:17:00 AM  
Blogger NuR FaTiN said...

jln kaki jauh la... hehe.. nek kete dkat je..pegi sekali je dulu.. zaman2 parking xyah bayo.... haha.. cantik kan.. suke g amek gamba lampu je

Friday, October 29, 2010 11:51:00 PM  
Blogger Lazyf said...

eh hello taim tuh aku g byr parking singgit siap dpt resit hokkay...huhuhu

Tuesday, November 02, 2010 5:12:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home