This Page

has been moved to new address

Putrajaya Cruise

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Putrajaya Cruise

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 October, 2010

Putrajaya Cruise

Sebelum si Gula Gula Cinta mengepos blog pasal Putrajaya Cruise, baik gue dulu yang bikin.. hahahaa..


16 September 2010, Hari Malaysia cuti umum.. semuanya takde buat ape. Kebetulan masa tu cuti penggal sekolah. So, my mum called nak datang rumah jalan2 kat Putrajaya.. So, si Gula Gula Cinta ni pun malas nak menjadi tuan rumah maka singgah laa semua di istana hinggap kami di presint 9. heheehe


Tengah hari, lepas lunch semua dah tunggu kat Putrajaya Cruise.. dekat dengan Masjid Putrajaya. Yang gue pulak ada kat cyberjaya tengah interview. Ngam2 habis kul 2pm terus berdesup pegi amik my Sha kat rumah then ke Cruise. Cruise dah bunyik hoonn..honnnnn.. sebab 2.30 nak jalan daah.. Seb bek sampai jugak. Cian jugak kat my Sha.. terkocoh2 dengan bawak perutnya lagi.. lega bila sempat naik.


Ni kali kedua aku naik cruise putrajaya nih.. dok pusing2 keliling tasik 45 minit.




Kat dalam, ramai lak orang Iran.. diorang tak berapa nak cakap arab. diorang cakap persian. so, ada laaa penterjemahnya.. 45 minit, dok pusing tengok bangunan2 dan monumen kat putrajaya.. rileks jap beb!




So, kitorang berehat2 setelah penat pusing. gue masak nugget je laaa.. sebab malam nak jalan-jalan lagi.. hehehe


to be continued...

Labels:

3 Comments:

Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

HELOO MELLOW .... pembetulan utk part tuan rumah hokeh! bkn ku tak mahuuu tp si adik tu yg tergedik2 mau nyalan2 putrajaya yg tade apape tuh! huuuuuu..... sy kakak yg berhati mulia teroosss tempah cruise & juga teroosss memujuk2 en.pemandu tu tunggu si abg & kak ipar sampai tau... baikkan saya.. *_*

Thursday, October 28, 2010 8:30:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Nasib baik sempat tahan driver cruise tue yekkk

Thursday, October 28, 2010 8:32:00 AM  
Blogger KiD said...

dhiyaz.. kat cheras pun ada tempat jalan2 maaa..
tak kire, lain kali jadi tuan rumah hoccay..
tak pun.. tunggu je lah baby jadi tuan rumah.. hehehee

Thursday, October 28, 2010 10:18:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home