This Page

has been moved to new address

Tips Balik Kampung | Semak Kadar Tol PLUS

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tips Balik Kampung | Semak Kadar Tol PLUS

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 August, 2011

Tips Balik Kampung | Semak Kadar Tol PLUS

Korang dah plan balik kampung? Ramai yang nak balik weekend ni. Aku pun balik kampung jugak. Plan laa nak ke sana dengan Kereta BMW Iswara hitamku. Baru saja isi minyak full tank dan isi angin tayar. Phewww.. Tapi, tol?? brape kena bayar? macam mana nak semak / check kadar tol? pergi balik.. nak kira2 jugak. hurmmmm... jom ke PLUS


Lepas tu, cari Toll Fare Calculator (sebelah bawah kanan) ataupun terus ke SEMAK KADAR TOL PLUS
Cari Toll Fare Calculator

Pilih Kelas kenderaan anda

Pilih dari mana nak ke mana..

Dan klik RESULT!!
Mudah kan?? So, boleh laa Kid bajet-bajet untuk urusan yang lain pulak. Tapi, kid memang prefer untuk pakai touch and go. So, kena top up siap-siap laa sebelum bertolak ke kampung.


Okay, jangan lupa rancang perjalanan anda!!! Selamat bercuti yea..

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home