This Page

has been moved to new address

Kad Raya BESAR punya! Besor Bebenor!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kad Raya BESAR punya! Besor Bebenor!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 August, 2011

Kad Raya BESAR punya! Besor Bebenor!

Semalam singgah sebentar di Carrefour Alamanda untuk beli barang my ilham sikit. Biasa laaa.. terjumpa kat bahagian kad raya. Hmmmm.. dah lama tak pos kad raya kan? dulu masa bercinta, bertahun kasi kad raya kat my Sha.. sekarang.. nan hadooooo.. hehehe

ilham pun nak hantar kad raya ke? hehehe

BESAR tak kad raya nih?
Haaa.... Besssaaaarrr punya!! Kalo boleh pos, macam mana laaa bang posmen tu nak bawak yea? nak masukkan dalam post box pun tak boleh kan? hehehehe.. Kad raya ni dah banyak orang tak gunakan untuk ucap hari raya.. Sekarang main letak kat FB, tag semua orang.. tak pun.. MMS dan SMS aje! hehehe tul tak?

Apa-apa pun kad raya ni ada nilai sentimentalnya sendiri. masih releven untuk digunakan. Dapat kad bantak-banyak, boleh buat hiasan raya di office kan?

Labels: , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home