This Page

has been moved to new address

Trafik Blog dan Bintang di Nuffnang!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Trafik Blog dan Bintang di Nuffnang!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

18 July, 2011

Trafik Blog dan Bintang di Nuffnang!

Hai semua..! Selamat hari isnin. monday Blues yaaa.. kepada mereka yang mebaca entry ni pada hari isnin. haa.. Macam mana minggu lepas? ada perubahan tak? Kid dimaklumkan ada seorang blogger dapat BE dan feedback positif lepas amalkan Tips dari Blogger PR4. Alhamdulillah, rezeki dia.. dan yang lain tu jangan putus asa yea. Teruskan usaha, mana tahu nuffnang nak kasi selambak BE atau advert bertalu-talu kat korang.



Cuma korang jangan laa berputus asa. Dulu, aku pun macam tu jugak. buat bagai nak rak, tapi abuk pun takdak. cuba tengok, kot ada missed kat mana-mana. err.. cer tengok trafik aku ni.. dan menjunam dari biasa,, huk huk huk..

Ini laaa dia trafik kid. Tak laaa tinggi mana sangat. Update pun kekadang missed. tapi bila ada masa tu, kena buat jugak tips blogwalking dan komen. Terjah tetap terjah.. tul tak? Okay, pastu kat analytic nuffnang tu, cer tengok bintang. Brape bintang korang?  aku punya 4-3-2. Macam formasi bola aje tapi kurang satu. hahahaha...

Kalau tengok bintang aku, nampak Large Rectangle mendahului. Orang terus baca komen dan nampak iklan di Large Rectange ni yang jadi banyak perhatian. Korang punya macam mana? cer citer. cer citer.. hehheee

Labels: , , ,

Links to this post:

Create a Link

<< Home